Honor Magic 7 Pro: Daha Hızlı Şarj ve Güçlü Kameralarla Geliyor

Honor’un yeni amiral gemisi telefonu Magic 7 Pro, bu ayın sonunda Çin’de tanıtılacak. Telefon dünyasında rekabet kızışırken, Honor da bu yarışta geri kalmamak için önemli yükseltmelerle karşımıza çıkacak.

ABONE OL
GİRİŞ 16.10.2024 09:54 GÜNCELLEME 16.10.2024 14:54 TEKNOLOJİ
Honor Magic 7 Pro: Daha Hızlı Şarj ve Güçlü Kameralarla Geliyor
Honor Magic 7 Pro: Daha Hızlı Şarj ve Güçlü Kameralarla Geliyor

Yükseltilmiş Batarya ve Şarj Hızı

Honor Magic 7 Pro, Snapdragon 8 Elite yonga setiyle donatılacak. Bu yeni işlemci, telefona hız ve performans anlamında büyük katkı sağlayacak. Bir önceki model olan Magic 6 Pro, 80W kablolu ve 66W kablosuz şarj ile gelmişti. Ancak yeni modelde bu rakamlar daha da artırılmış durumda. Magic 7 Pro, 100W kablolu ve 80W kablosuz şarj desteği sunacak. Yani telefonun şarj olma süresi oldukça kısalacak. Batarya kapasitesi ise 5.620 mAh olacak, yani önceki modelle hemen hemen aynı.

Gelişmiş Kamera Özellikleri

Honor, kamera konusunda da iddialı. Magic 7 Pro’da ana kamera olarak 50 MP OmniVision OV50H sensör kullanılacak. Bu kameraya, 50 MP ultra geniş açılı ve 200 MP periskop telefoto kamera eşlik edecek. Bu sayede kullanıcılar, daha kaliteli ve detaylı fotoğraflar çekebilecek. Özellikle telefoto kameranın sunduğu yakınlaştırma kapasitesi, fotoğraf deneyimini bir üst seviyeye taşıyacak.

Ekran ve Tasarım

Magic 7 Pro, ultra ince çerçevelere sahip olacak. Ayrıca, mikro kavisli bir ekran ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Bu ekran, ekran içi ultrasonik parmak izi okuyucu teknolojisini de destekleyecek. Yani telefonun kilidini daha güvenli ve hızlı bir şekilde açabileceksiniz.

Honor’un yeni amiral gemisi Magic 7 Pro, şimdiden büyük bir ilgi görmüş durumda. Gelişmiş şarj teknolojisi, güçlü kamerası ve şık tasarımıyla bu model, 2024’ün en çok konuşulan telefonlarından biri olmaya aday.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu. Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi’nde yüksek lisans Eğitimini tamamladı. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlendi. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü olarak katılan Öner, şu anda Haber7.com'da Yayın Koordinatörü olarak görev yapmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR