Ebubekir Şahin: 'Dünü inşa eden bizdik, 5G ile geleceği de inşa eden biz olacağız'
Türk Telekom CEO’su Ebubekir Şahin, 81 ilde yürüttükleri çalışmalarla 5G’ye hazır olduklarını açıkladı. Şahin, güçlü altyapı ve personel emeğiyle Türkiye’nin dijital geleceğini inşa etmeye devam edeceklerini vurguladı.
ABONE OL
Türkiye’nin 5G’ye geçişine sayılı saatler kala, Türk Telekom CEO’su Ebubekir Şahin sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti.
Şahin, 81 ili kapsayan 5G’nin arkasında Türk Telekom’un güçlü altyapısı ve çalışanlarının emeği bulunduğunu belirterek, Türk Telekom’un 81 ilde yürüttüğü çalışmalarla 5G’ye hazır olduğunu vurguladı.
Türk Telekom’un “81 ilde 5G var” paylaşımına değinen Şahin, “Dünü inşa eden bizdik, 5G ile geleceği de inşa eden biz olacağız” sözleriyle şirketin 5G’deki iddiasının altını çizdi.
Paylaşımında, “En uzak köyümüzden en kalabalık şehrimize kadar yükselen bu başarının arkasında, çalışanlarımızın üstün gayreti, emeği ve sarsılmaz özverisi var” ifadelerini kullanan Şahin, çalışma arkadaşlarına bu büyük vizyona ortak olmalarından dolayı teşekkür etti.
-
tek 1 ay önce Şikayet Etkesin ucariz daha cok yerde 2 g zor cekiyor insanlara korku saliyolar yeni cep al uyumlu diye avrup eski cep normal sekil cekiyor 5 olsa ne 2 olsa ne ilk adam gibi fiatlari indirin 100 gb internet paket 1300 olur mu hic mi allah korkunuz yok 5-10 gb paket bile cok pahali cok insan icinBeğen