iPhone 6 Plus ve Galaxy Note 4 karşılaştırması

Samsung ve Apple'ın Phablet modelleri iPhone 6 Plus ve Galaxy Note 4 karşılaştırması.

ABONE OL
GİRİŞ 10.09.2014 12:44 GÜNCELLEME 10.09.2014 12:44 Telefon
iPhone 6 Plus ve Galaxy Note 4 karşılaştırması
iPhone 6 Plus ve Galaxy Note 4 karşılaştırması

Son zamanların en popüler akıllı telefonları elbetteki Phablet olarak adlandırılan tablet-telefon melezi modeller. Tüketicilerin ilgisinin büyük olduğu bu modeller sonunda Apple'a da Phablet modeli çıkartmayı kabul ettirdi ve Apple ilk Phablet telefonu iPhone 6 Plus'u tanıttı. 5.5 inç'lik ekran boyutuna sahip yeni iPhone 6 Plus 1080x1920 ekran çözünürlüğüne sahip.

Apple'ın da Phablet pazarına girmesiyle beraber Samsung'un Galaxy Note serisine alternatif bir güçlü model piyasaya giriş yapmış oldu. Samsung'un Galaxy Note serisi ile başlattığı bu Phablet akımına geçte olsa giren Apple'ın bu konudaki başarısı ilerleyen günlerde belli olacaktır.

Apple iPhone 6 Plus ve Galaxy Note 4 özellik karşılaştırması

Galaxy Note 4 iPhone 6 Plus karşılaştırması

YORUMLAR 4
  • Emre Açıkgöz 9 yıl önce Şikayet Et
    kalite farkı. Daha önce apple cihazlarını kullanmayanlar yorum yapmış iki sistemide kullanan biri olarak yazıyorum. ios ve android'den bahsediyoruz samsung kendi işletim sistemini çıkartana kadar iphone kalitesine ulaşması çok zor istediği kadar donanımını fazla yapsın iphone kadar akıcı olmuyor malesef
    Cevapla
  • milletin ferdi 9 yıl önce Şikayet Et
    Donanım açısından Note 4 ün yanında İphone 6 çocuk oyuncağı gibi kalıyor. İphone 6’yı ancak Samsung’un önceki sürümleriyle kıyaslayabilirsiniz.. iphone’un tek fazla tarafı var o da fiyatı, hem de aşırı fazla. Bir şeyin değerinden fazla para harcamakla övündüğünü sanırken teknolojik cahilliklerini ortaya koyanlara göre bir telefon iphone
    Cevapla
  • Abdullah IŞIK 9 yıl önce Şikayet Et
    ayfon ne yaa!!!. bu kadar rakam tesadüf mü şimdi. Gösteriş meraklısı, teknoloji özürlülerinin telefonu aypon, samsungu ne zaman yakalamış ki???
    Cevapla
  • Ender Öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    galaxy her türlü. iphone 6 gereksiz pahalı, daha az özellikli sadece marka değeri (eş dost arasında hava atma noktasında) yüksek.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR