Galaxy S7 Edge'e fark attı

Yapılan hız testinde iPhone 6S, Galaxy S7 Edge'e 17 saniye fark attı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.03.2016 09:08 GÜNCELLEME 09.03.2016 09:08 Telefon
Galaxy S7 Edge'e fark attı
Galaxy S7 Edge'e fark attı

Dünya genelinde internet ortamını kasıp kavuran iPhone 6S ve Galaxy S7 Edge tartışmaları bugün itibariyle farklı bir boyuta ulaştı. Ünlü YouTuber Jerome Ortega tarafından yapılan hız testinde iPhone 6S, Galaxy S7 Edge'e 17 saniye fark attı.

GALAXY S7 EDGE HIZ TESTİNİ GEÇEMEDİ

Samsung Galaxy S7 Edge uzun süredir beklenen mobil cihazların başını çekiyor. Suya dayanıklı tasarımı, yeni kamera teknolojisi ve diğer teknik özellikleriyle ön plana çıkan Galaxy S7 Edge, ne yazık ki ünlü YouTuber Jerome Ortega'nın yaptığı hız testinden başarılı not alamadı.

17 SANİYE GERİDE KALDI

Jerome Ortega, Galaxy S7 Edge, iPhone 6S, Nexus 6P ve Moto X Pure'u aynı anda kullanarak hızlarını test eden bir videoyla hayranlarının karşısına çıktı. Telefonlardaki kronometreyi kullanarak, belirli sırayla uygulamaları kapatıp açan Ortega, sonucun kendisi açısından şaşırtıcı olduğunu söyledi. Moto X Pure ve Nexus 6P'yi geçmek konusunda sorun yaşamayan Galaxy S7 Edge, iPhone 6S'in tam 17 saniye gerisinde kaldı.

3D'DE SORUN YAŞIYORLAR

Tüm uygulamaları sorunsuz bir şekilde çalıştıran iPhone 6S bu yarışı birinci olarak bitirirken, uygulamalar arasında yapılan geçişlerde kasmalar yaratan Galaxy S7 Edge'de ikinci oldu. Galaxy S6 Edge'in teknik özelliklerinin bile iPhone 6S'ten daha güçlü olmasına rağmen Jerome Ortega, iki telefonun işlemcisinin de 3D uygulamalarda sorun yaşadığını belirtiyor.

Galaxy S7 Edge'in aşırı ısınma gibi problemleri olmadığını da sözlerine ekleyen ünlü YouTuber, yavaşlık konusunun Samsung TouchWiz arayüzünden kaynaklanabileceğini düşünüyor.

YORUMLAR 1
  • hadim 8 yıl önce Şikayet Et
    iOS başkadır
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR