Ipohe 6s, iphone 7'ye nasıl dönüştürülür?

iPhone 7'nin tasarımı netleşmeye başlayınca, Phone 7'nin dış görünümü iPhone 6s'e çok benzediği görülüyor. Bir grup, bu nedenle iPhone 6s'i iPhone 7'ye dönüştürdü.

ABONE OL
GİRİŞ 30.06.2016 10:49 GÜNCELLEME 30.06.2016 10:55 Telefon
Ipohe 6s, iphone 7'ye nasıl dönüştürülür?
Ipohe 6s, iphone 7'ye nasıl dönüştürülür?

Bildiğimiz üzere Apple yaklaşık 2,5 ay sonra yeni iPhone'u resmen tanıtacak. Tanıtımına daha hatırı sayılır bir süre olmasına rağmen iPhone 7 hakkında spekülasyonların ardı arkası kesilmiyor. Lakin tasarımının büyük oranda netleştiğini söyleyebiliriz.

iPhone 7'de siyah ve koyu mavi olmak üzere iki yeni rengin yer alması bekleniyor. Ayrıca Pro modelinde çift lensli arka kamera olacak. Anten çizgileri ise daha uç çizgilerde olacak. Bunun dışında tasarım anlamında çok fazla değişiklikler beklenmiyor.

Ipohe 6s, iphone 7'ye nasıl dönüştürülür?

Ekip bir başka iPhone 6s'i eline alıyor ve sadece kamera lensi için telefon paramparça ediliyor. Alınan kamera lensi de diğer telefona yapıştırılıyor. Ardından kaplama işlemi yapılıyor ve telefon laciverte boyanıyor. Sonuç olarak karşımıza iPhone 7 görünümlü iPhone 6s çıkıyor.

Elbette bu videonun eleştirel amaçla çekildiği aşikar. Zira ufak tefek göz boyayıcı hamleler dışında iPhone 7'nin iPhone 6s'ten hiçbir farkı olmayacağı vurgulanıyor. Bunun gerçek olup olmadığını anlamak için ise Eylül ayını beklememiz gerekiyor.

 

YORUMLAR 3
  • boxolt 7 yıl önce Şikayet Et
    keşke izlemeseydim
    Cevapla
  • barlas 7 yıl önce Şikayet Et
    calisioyrmu yok :D
    Cevapla
  • Yavuz 7 yıl önce Şikayet Et
    Saçma
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR