Şarj olurken patladı

Samsung'un ardından iPhone'ların da patladığı haberleri ardı ardına geliyor.

ABONE OL
GİRİŞ 16.12.2016 17:04 GÜNCELLEME 16.12.2016 17:04 Telefon
Şarj olurken patladı
Şarj olurken patladı

Apple'ın son haftalarda batarya sorunuyla başı dertte. Samsung'un ardından iPhone'ların da patladığı haberleri ardı ardına geliyor. iPhone 6s sahibi bir kişi, şarjdan çıkarttığı telefonun alev aldığını ve sonrasında patladığını iddia etti.

Samsung'nun Note 7 fiyaskosunun ardından şimdi de iPhone'un patlaması gündemde. Geride bıraktığımız günlerde Çin'de 8 iPhone'un art arda patlaması Apple kullanıcılarını fazlasıyla tedirgin etmişti. Bunun üzerine Samsung'un anavatanı Güney Kore söz konusu olayla alakalı inceleme başlatacağını açıklamıştı.

iPhone 6s'in bataryasında bir sorun olduğunu Apple geçtiğimiz haftalarda kabul etmişti. Fakat bu sorun telefonun bataryasında aşırı ısınmaya ve patlamaya yol açmadığı, sadece telefonun istemsizce yeniden kapanıp açılmasına neden olduğu ifade edilmişti. Hatta Apple bu nedenle belirlediği tarih aralığında üretilen iPhone 6s kullanıcılarını batarya değişimi için Apple Store'lara geri çağırmıştı.

PhoneArena'da yer alan habere göre, bir kişi gece şarj ettiği iPhone 6s'in patladığını iddia etti. Söz konusu kişinin iddiasına göre, telefonu şarjdan çıkarttıktan sonra dumanlar çıktığını gördü. Bunun üzerine endişeyle telefonu yere atan şahıs, telefondan alev çıktığını ve patladığını ifade etti.

Olay sonrası herhangi bir yaralanma vakasının yaşanmadığı, mağdurun Apple'a dava açmaya hazırlandığı kaydedildi. Patlayan iPhone 6s'in detaylı fotoğraflarını sayfayı aşağıya kaydırarak görüntüleyebilirsiniz.

YORUMLAR 3
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    batarya patlar telefon patlamaz yan sanayi batarya sarj cihazlari yapiyor
    Cevapla
  • Gökhan TAŞKIN 7 yıl önce Şikayet Et
    Abi telefonun şebeke entegresini bana verirmisin sağlam kaldıysa :))))
    Cevapla
  • başkan 7 yıl önce Şikayet Et
    hafif çizik ve ezilme var ama sen genede bi dene. umarım çalışır. yarın köşedeki kaveye gelip alabilirsin.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR