Apple hatasını kabul etti! Ücretsiz tamir edilecek

Apple, geçtiğimiz iki yıl içerisinde satılan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinde "servis yok" hatası olduğunu kabul etti ve bu cihazları ücretsiz olarak tamir etmeye başladı.

ABONE OL
GİRİŞ 05.02.2018 09:49 GÜNCELLEME 05.02.2018 12:08 Telefon
Apple hatasını kabul etti! Ücretsiz tamir edilecek
Apple hatasını kabul etti! Ücretsiz tamir edilecek

Eski iPhone'ları yavaşlattığı gerekçesiyle eleştri bombardımanına tutulan Apple, şimdi de bozulan iPhone 7'lerle meşgul.

ABD merkezli teknoloji devi başlattığı ücretsiz tamir programıyla, hücresel internet bağlantısına sahip olsa bile "servis yok" uyarısı veren iPhone 7 ve iPhone 7 Plus cihazları ücretsiz olarak tamir etmeye başladığını duyurdu.

 

Firmanın açıklamasına göre söz konusu sorundan yalnızca eylül 2016 ile şubat 2018 tarihleri arasında üretilen iPhone 7 ve 7 Plus cihazların "küçük bir bölümü" etkilendi.

Apple sorunun mantıksal çevrim kartında yaşanan bir hatadan kaynaklandığını ve söz konusu semptomları gösteren cihazların ücretsiz olarak tamir edileceğini açıkladı.

Apple'ın ücretsiz tamir programına katılabilecek iPhone 7 modellerinin numaraları ise şöyle: A1660, A1780, A1660 ve A1779.

Bu modellerin çoğunlukla Uzak Doğu ülkelerinde satıldığı belirtilirken, iPhone 7'nin arka yüzünden model numarasını teyit etmek mümkün.

YORUMLAR 4
  • saffet 6 yıl önce Şikayet Et
    Yeni güncellemelerle pilin ömrünü bitiriyorlar bir üst modele geçilsin diye işleri güçleri 3 kağıt
    Cevapla
  • israfil 6 yıl önce Şikayet Et
    ipone sozde guzel tel ama is tamemen dalavere ye döndü hergun yeni bir aciklama yeni bir hata belirtiyolar ucretsiz yapqcaklar mis bana neden bozuk geli satiyosun onu acikla yada hepsini topla yeni tel ver bana
    Cevapla
  • musti_34 6 yıl önce Şikayet Et
    reklam yapıyo kulandığım son apledir hergün güncelemelerden kına geldi bir yığın hata aplle diye bir tel yok benim için
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    bende 6 var ama gerçekten iyice yavaşladı sanırım bu son olacak artık iphone almayacağım
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR