Polat Alemdar Asr Suresi'ni okudu

Kurtlar Vadisi Pusu'da dua sahnesi duygulu anlar yaşattı. Polat Alemdar gözyaşları içinde Asr Suresi'ni okudu..

ABONE OL
GİRİŞ 15.03.2013 15:29 GÜNCELLEME 15.03.2013 15:58 Televizyon
Polat Alemdar Asr Suresi'ni okudu
Polat Alemdar Asr Suresi'ni okudu

Yüzündeki yaranın acısına dayanmakta güçlük çeken Polat Alemdar, morfin bağımlılığını yenmek için kendisini bir odaya kapattırıp, ellerini de kelepçelettirdi.  Cahit'in kelepçeleri takmasının ardından Polat'ın ettiği dua uzun süre hafızalardan silinmeyecek gibi. Polat, duanın ardından Asr Suresi'ni de okudu.

ASR SURESİ'NİN MEALİ

1 - Asra yemin olsun ki,

2 - İnsan mutlaka ziyandadır.

3 - Ancak iman edenler, salih amel (iyi işler) işleyenler, birbirlerinehakkı tavsiye eden ve sabrı tavsiye edenler bunun dışındadır.

YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • tamtam 11 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili ülkem. Bıkmadınız akıllanmadınız ve bitmeyecek biliyorum. Bu ülkede menfaatin, sömürünün, kandırmacanın, fitnenin, vs adamları her zaman İslamı kullandılar biz de kandık yıllardır. Dizilerinde ayetler okunan millet ahlaksızlıktan çökmek üzere siz hala bakan namaz kıldı polat ayet okudu gibi ucubelerle uğraşıyorsunuz. Yazık yazık. O ayetler hayata hakim olmadıkça ha mezarda okumuşsun ha dizide ha camide ne yazar ha ne yazar arkadaş.
    Cevapla
  • zafer yildiz 11 yıl önce Şikayet Et
    KUR,AN AYETLERINI FILMLERE PARA ICIN ALET EDENLER ASIL ZIYANDADIR...!!!!!. kur,an ayetlerını fılmlere para ıcın alet edenler asıl zıyandadır...!!!!!
    Cevapla
  • ahmet ülker 11 yıl önce Şikayet Et
    tuhaflık... "tanrının huzurunda sizi karı koca ilan ediyorum..amen" .. duasını o kadar çok duyduk ki...kendimizden olanı, tuhafmış gibi yadırgamalı nazar ile izliyoruz...kendimize mi yabancılaştık ne..
    Cevapla
  • mert 11 yıl önce Şikayet Et
    bak benim gibi normal vatandasin. bir gercegi bu sitede defalarca yazdigi halde yayinlanmadi. ama dün kurtlar vadisindeki filmde milyonlarin önünde aciklandi. hatta bir gercek degil. iki gercek anlatildi orda. filmi dikkatli izleyenler varsa anlar. biri secim ile ilgili digeride basbakanla ilgili.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    Kurtlar vadisi içinde sapuk supuk sahneler olmayan tam bir aile ve Türkiye sevdalısı bir dizi....... ....Diğer TV dizilerini seyrederken midemiz bulanıyor!!!!!!?...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR