Türk Bayraği ile Öcalan posterini eşit tuttu

CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge programında, Milliyet Gazetesi yazarı Aslı Aydıntaşbaş, Türk Bayrağı ile APO posterini bir tuttu. Skandal olay dün akşam CNN Türk'te canlı yayında meydana geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.03.2013 11:12 GÜNCELLEME 21.03.2013 11:12 Televizyon
Türk Bayraği ile Öcalan posterini eşit tuttu
Türk Bayraği ile Öcalan posterini eşit tuttu

Milliyet Gazetesi'nin yazarı Aslı Aydıntaşbaş, büyük bir toplumsal provokasyona imza attı.

Programda, Diyarbakır'da kutlanacak Nevruz bayramında, kutlama meydanına Türk bayrağı asılıp asılmayacağı gündeme geldi. BDP'lilerin defalarca “Bayrakla sorunumuz yok” dedikleri, bu nedenle meydana organizasyon komitesince Türk bayrağı asılması gerektiği, bunun Batı kamuoyunun da çözüm sürecine bakışını pozitif yönde etkilemek için çok önemli bir sembolik adım olabileceği belirtildi.

ANİDEN ARAYA GİRDİ VE…

Bu sırada Ahmet Hakan, meydana Türk bayrağı da asma önerisi hakkında Hüseyin Yayman'a ne düşündüğünü sordu. Yayman bunun sembolik olarak çok anlamlı bir jest olacağını söylediği sırada, programa Diyarbakır'dan katılan Aslı Aydıntaşbaş aniden araya girdi.

Aydıntaşbaş, “Yarın mesela Nişantaşı'nda Kürt bayrağı ya da Öcalan posteri asan biri tolere edilebilir miydi?” dedi.

Programda bir anda buz gibi hava eserken, Emre Uslu araya girdi ve “Türk bayrağı ile APO posterini eşit görüp karşılaştırma yapmak son derece yanlış. BDP'lilerin kendi bayrakla problemleri olmadığını söylerken sizin böyle yaklaşmanız doğru değil” dedi.

Aslı Aydıntaşbaş ise meydana Türk bayrağı da asılmasını önerenleri provokasyoncu olmakla suçladı.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Aslı Aydıntaşbaş'ın Türk bayrağı ile APO posterini eşit tutmasına sosyal medyadan tepki yağdı.

KAYNAK : habervaktim
YORUMLAR 3
  • erdal durmuş 11 yıl önce Şikayet Et
    ne beklenir ki. bu cahil vatandaşlardan ne beklenir ki, yada milliyet gazetesinden ne beklenir, gazetelerde köşe yazarı olmanın bu kadar ayaga düştüğü yerde, aydınların değilde karanlıkların köşe yazarı olduğu bir dönemde, karanlığa karşı yakılan her mum karanlığı ve karalıkta yaşayanları daha da saldırgan hale getirir.
    Cevapla
  • Metin Yazar 11 yıl önce Şikayet Et
    Büyütecek bir şey yok. Ne olmuş demişse? O da öyle düşünüyor. Sadece o değil, Kürtlerin yarısı ile açılımcıların çoğu da aynı şekilde düşünüyor. Bu işleri büyütmeyin yoksa açılıma zarar gelir,Rte çok kızar, kulağınızı çeker. Yoksa siz açılım ve barış düşmanı mısınız? Hem bebek katilini Kürtlerin uluönderi,temsilcisi olarak muhatap alacak ve onunla oturup ateşkesin şartlarını göreşeceksiniz hem de posterine bile tahammül edemeyeceksiniz. Posterine tahammül edemediğiniz adamla niye görüşüyorsunuz? Çatlasanız da patlasanız da Apo Kürtlerin uluönderidir,milli şefidir, yarı tanrısıdır. Kürtler sizin sözünü değil apo'nun sözünü dinliyorlar. Zaten o yüzdendir ki apo'ya müzakereye oturuyoürsunuz. İsteseniz de istemeseniz de daha çoook şeylere alışacaksınız, çook şeyleri içinize sindireceksiniz.
    Cevapla
  • Metin Türkoğlu 11 yıl önce Şikayet Et
    Sana göre öööle!. sana göre eşit , sen marmara denizindeki bir teneke susun kızım benim!!! istediğin kadar eşit olsun.bize göre o kırmızı şehitlerimizin kanıdır , o kan bize yoğun bakımdaki kan kaybeden hasta kan lazımdır.bu da bizim eşitliğimiz ne olcak yaaani, ayyy çok korktuk sizden :)))
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR