Artvinli ikizler O Ses Türkiye'yi salladı

O Ses Türkiye'nin yeni bölümünde ikiz kardeşlerin performansıyla yer yerinden oynadı!

ABONE OL
GİRİŞ 19.11.2013 07:46 GÜNCELLEME 19.11.2013 09:16 Televizyon
Artvinli ikizler O Ses Türkiye'yi salladı
Artvinli ikizler O Ses Türkiye'yi salladı

Artvinli ikizler Cemal ve Soysal kardeşler O Ses Türkiye'de favoriler arasına girdiler. Soysal kardeşler Karadeniz türküsü olan Karşıya Çifte Çamlar türküsünü yorumladılar.

Şarkının henüz başında bütün jüri üyeleri döndü. Karşılaştıkları sahneyle şaşkına dönen jüri üyeleri performansın ardından ikizleri kapabilmek birbirleriyle kıyasıya yarıştılar.

O Ses Türkiye'nin yeni bölüne damga vuran ikiz kardeşler Cemal ve Soysal kardeşler uzun süre aralarında konuştuktan sonra Gökhan'ın takımına katılmaya karar verdiler.




YORUMLAR 3
  • bgungor 10 yıl önce Şikayet Et
    çok itici yarışma. Labali ve gereksiz bir yarışma gençleri kolay şöhret olma yolunda yönlendşriliyorlar türkiyeye faydası ne?***********
    Cevapla
  • MURAT GARIPOGLU 10 yıl önce Şikayet Et
    KARADENIZ SEVDADUR. Karadeniz bir sevdadır.Sarkilari tarzim değil, ben daha cok Selcuk Balci dinlerim ama kardeşlik ve memleket vurgulari cok etkiledi beni.Karadenizin bu memleket için anlami sudur; her bölgede bir cok farkli etnik kökenden insan yasar ama karadenizin Turkiye sevdasi az bölgede vardir.
    Cevapla
  • yasin üzülmez 10 yıl önce Şikayet Et
    AAAHHH AKARADENİİİZZ AAAHHHH........... Ne güzel sözlerden süzülen karadenizim türkülerinde bile güzellik var ses ve şarkı harikaydıııı........
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR