Cem Yılmaz'ın gazına geldi 2 bin pizza söyledi

Acun Ilıcalı, Cem Yılmaz'ın kendisine laf atması üzerine stüdyoda bulunan seyircilere 50 tepsi baklava ve 2 bin pizza söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.10.2014 11:27 GÜNCELLEME 06.10.2014 13:24 Televizyon
Cem Yılmaz'ın gazına geldi 2 bin pizza söyledi
Cem Yılmaz'ın gazına geldi 2 bin pizza söyledi

 Yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı Cem Yılmaz'ın kendisine laf atması üzerine stüdyoda bulunan seyircilere 50 tepsi baklava ve 2 bin pizza söyledi. 

3 Adam programına konuk olarak katılan şovmen Cem Yılmaz program'da bir seyircinin acıktığını söylemesi üzerine 'nerede bu patron, insanlar aç' diye sataşma yaptı.

Bunun üzerine stüdyoya gelen Acun Ilıcalı  'biz kimseyi aç bırakmayız' diyerek 50 tepsi baklava 2 bin pizza siparişi verdi.

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • burak şişman 9 yıl önce Şikayet Et
    !!??!!. açız diyen arkadaşa(!) kaç lira verildi ön tarafa oturtuldu????biz müslümanlar(!) anca konuşuruz.
    Cevapla
  • ayhan yavuzaslan 9 yıl önce Şikayet Et
    bozuk zihniyet. ya arkadaş orada biri acıktı adamda cömertlik yaptı 2000 piza söyledi hee parası var tv si var edebiyatı yapmayın ona bakarsanız koçunda var sabancınında var acundan önce show var star var varda var hangi kanalın patronu cıktıda seyircisine 2000 piza söyledi helal olsun adama allah yolunu acık etsin cömert adamı allahta sever kulda ..
    Cevapla
  • Bahane 9 yıl önce Şikayet Et
    acun = yahudi kafasi. belkide masonlarlar cok icli disli oldugu icin tam bir yahudi tarzi ticaret yapiyor adam..verecegi kac para? peki o pizz parasina bu kadar reklam yapabilirmiydi? iste durum ortada..sizde hesap yapin 2bin pizza kac para eder sonra ay sonunu hesap edersiniz..
    Cevapla
  • erdal 9 yıl önce Şikayet Et
    yav burda tartisdiginiz konuya bakin yav 2000 pizza nedir ki. elin oglu 1 sise petrus a 70.000 tl veriyor ve 2 tane ac diyiyor siz hala tek tek aldiginda 15 tl olan yada kampanyada 3 al 1 ode ile 3 une 32 tl olan pizzanin parasini mi dusunuyonuz acun gene yapti yapacagini 26000 tl lik yemege dunyanin reklamini yapti herif yani pizzalar geldiginde program 10 dakika sarksa araya koyacagi 5 reklam ile bunun 2 katini goturescek zaten sonra kalkmis acun nasil oldu da tv aldi zengin oldu diye dusunun bu ticari zekadir
    Cevapla
  • Burak Hakan 9 yıl önce Şikayet Et
    Hakan. Siz Acunun parasiyla ugrasicana Gidin Adnan Oktar O kadar parayi ve yabanci karilari nerden buluyor onu arastirin, Acunun yaptiklari belli zaten programlarina bakiyorsan nasil para kazandini anlarsin bos bos konusup insanlari kiskanmayin! Gunahtir!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR