Refleksoloji masajıyla hastalıklardan kurtulma

Dr. Feridun Kunak Show’da bugün, vücuttaki tüm sinirleri bünyesinde barındıran ayaklar ile ilgili önemli bilgiler verilecek.

ABONE OL
GİRİŞ 25.02.2015 09:35 GÜNCELLEME 06.03.2015 10:29 Televizyon
Refleksoloji masajıyla hastalıklardan kurtulma
Refleksoloji masajıyla hastalıklardan kurtulma

Kanal 7’nin sevilen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün ayak sağlığı hakkında merak edilenler ekrana taşınacak. Elif’te ise Selim, Zeynep’e evlenme teklifinde bulunacak. Kanal 7 akşam film kuşağında ilk olarak Deli Deli Küpeli ile eğlenceli anlar yaşanacak. Ardından ise Kara Şövalye farklı bir maceranın kapılarını aralayacak.

Dr. Feridun Kunak Show  - 09:45

Dr. Feridun Kunak Show’da bugün, vücuttaki tüm sinirleri bünyesinde barındıran ayaklar ile ilgili önemli bilgiler verilecek. Programda ayrıca refleksoloji yönteminin hastalıklar üzerindeki etkisi üzerine merak edilenler ekrana taşınacak.

Elif – 19:45

 
Selim hasta yatağında, Zeynep’i çok mutlu edecek bir teklifte bulunur. Melih’in Selim hakkında şahit olduğu bir olay, onu düşüncelere boğar. Selim’in başına gelen bu vahim kazanın ardından, Arzu’nun davranışları Gonca’yı şüphelendirir. Melek, o kötü yerden kurtulmak için gün sayarken, Melih onun için çabalamaya devem etmektedir. Melih’in tesadüfen Melek hakkında öğrendiği hangi bilgi, onu çok şaşırtacaktır.
 

Deli Deli Küpeli – 20:45

 
Film, yolları her sene altı ay karla kapanan ücra bir kasabada geçmektedir.  Kasabaya gelen bütün savcı ya da kaymakamlar yokluklar içindeki bu yerde fazla durmamaktadır. Kasaba halkının yine yeni atanan savcı ve kaymakamını beklediği bir gün, düzgün giyimli iki yabancı kasabaya gelir, ama bunlar herhangi insanlardan çok başkadır… Akıl hastanesinden kaçan ve yolları kasabaya düşen iki deli adamın yanlışlıkla kasabanın kaymakamı ve savcısı sanılmasıyla başlayan olayları konu alan film, Buzlar Çözülmeden isimli başrollerini Fikret Hakan, Selda Alkor, Nuri Küpeli'nin paylaştığı filmin komedi versiyonudur.
 
Hit aksiyon filmi “Batman Begins/Batman Başlıyor”un devamı olan “The Dark Knight/Kara Şövalye” yönetmen Christopher Nolan ile Batman/Bruce Wayne rollerini bir kez daha üstlenen yıldız oyuncu Christian Bale’i tekrar bir araya getiriyor.

Kara Şövalye - 22:30

“The Dark Knight/Kara Şövalye”de, Batman suça karşı savaşını daha da ileriye götürüyor: Teğmen Jim Gordon ve Bölge Savcısı Harvey Dent’in yardımlarıyla, Batman, şehir sokaklarını sarmış olan suç örgütlerinden geriye kalanları temizlemeye girişir. Suç işleyenlerden arındırılan bir yer, bir zaman sonra yeniden tehdit altında kalabilir ve işte o zaman yeniden kolları sıvayacak olanların mücadelesi de daha keskin olarak hayata geçecektir. Batman, Teğmen Gordon ve Savcı Harvey Dent bir araya gelerek Gotham Sokakları’nda bu işi kotarmış olsalar da ansızın ortaya çıkan Joker, işleri fena halde bozar. Onun dehası ile baş etmek kolay olmayacaktır. Gotham eski karmaşa dolu günlerin eşiğindedir. Batman yeniden kurtarıcılığa soyunurken kendi varlığının bulduğu anlamı da sorgulamaya başlar. O aslında suçluların sayısını azaltıyor mudur yoksa çoğaltıyor mudur bunu gerçekten anlamak isteyecektir.
 

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR