Şirin Payzın'ın sözleri şaşkına çevirdi

Şirin Payzın, Etyen Mahçupyan'ın ''Basın özgürdür. Siz kimi isteyip de programa çıkaramıyorsunuz?'' sorusuna şaşırtan bir yanıt verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 16.09.2015 01:22 GÜNCELLEME 16.09.2015 08:31 Televizyon
Şirin Payzın'ın sözleri şaşkına çevirdi
Şirin Payzın'ın sözleri şaşkına çevirdi

Doğan Grubu'na ait CNN Türk'te "Ne Oluyor?" programında Şirin Payzın, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eski başdanışmanı Etyen Mahçupyan'ı konuk olarak ağırlarken, canlı yayında söylediği skandal ifadelerle tepki çekti.

Gerek 7 Haziran seçimleri öncesinde gerekse seçimlerden sonra hazırladığı programlarda çok sayıda HDP'liyi konuk alan Şirin Payzın'ın söyledikleri duyanları şaşırttı.

Basın özgürlüğüne dair değerlendirmelerde bulunan Mahçupyan'ın "Basın özgürdür. Kimi isteyip de ekrana çıkaramıyorsunuz?" sorusuna yanıt veren Şirin Payzın, "Mesela HDP'lileri CNN Türk'e çıkaramıyoruz" dedi.

Bu yorumun hemen ardından sosyal medya üzerinden binlerce kullanıcı, Şirin Payzın'a konuk ettiği HDP'lileri bir bir sıraladı. En çok paylaşılan görüntüler ise CNN Türk'te Selahattin Demirtaş'ın 'bağlama' çaldığı o program oldu.

YORUMLAR 142 TÜMÜ
  • Musto 8 yıl önce Şikayet Et
    Derdin ne,terbiyesiz.
    Cevapla
  • UTKU 8 yıl önce Şikayet Et
    fazla söze gerek yok bu kadını biraz araştıran onun ve ailesinden birilerinin ajan olduğunu anlar bu gibi insanların tek amacı TÜRKİYE karıştırmaktır
    Cevapla
  • mahmut erkal 8 yıl önce Şikayet Et
    payzın ın anlamı ne? türkçe mi?
    Cevapla
  • Emekli 8 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar pkk nın sivil ayağında olan kişiler.
    Cevapla
  • Mardin 8 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun sana yürekli insan
    Cevapla
  • yahu insaf 8 yıl önce Şikayet Et
    hdpp liler i hiç mi cıkarmadı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR