Habertürk'te Murat Bardakçı şoku

Ünlü tarihçi Murat Bardakçı ile Erhan Afyoncu, hazırlayıp birlikte sundukları "Tarihin Arka Odası" programını bıraktı.

ABONE OL
GİRİŞ 18.10.2015 16:25 GÜNCELLEME 18.10.2015 17:55 Televizyon
Habertürk'te Murat Bardakçı şoku
Habertürk'te Murat Bardakçı şoku

Habertürk TV'de Cumartesi günleri ekranlara gelen ünlü tarihçi Murat Bardakçı'nın tarihçi yazar Erhan Afyoncu'yla birlikte hazırladığı 'Tarihin Arka Odası' programında çarpıcı bir gelişme yaşandı. Programı hazırlayan iki isim de programdan ayrıldıklarını açıkladı.

KENDİ İSTEKLERİYLE BIRAKTILAR

Ayrılığın nedeniyle detaylı açıklama yapmayan Murat Bardakçı ve Erhan Afyoncu, kararı kendi istekleriyle aldıklarını belirtti.

BİR ÇOK ÜNLÜ İSİM PROGRAMA KATILMIŞTI

Tarihçi Murat Bardakçı ile Erhan Afyoncu'nun yıllardır hazırladıkları ve Habertürk TV'de yayınlanan "Tarihin Arka Odası" programında Osmanlı kültürüne ilişkin bir çok konu bugüne kadar gündeme taşındı. Program bir dönem de 8.5 saatlik canlı yayınıyla gündeme gelmişti. Erol Sadi Erdinç, Pelin Batu, Selin Barlas, Zeynep Özkartal, Nurhan Atasoy, İnci Çayırlı gibi isimlerin de zaman içinde katkıda bulunduğu programa son verildi.

YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • hursit dilaver 8 yıl önce Şikayet Et
    ben uyuyan güzeli seyrediyordum. o epey oldu gideli. yalnız.murat bardakçının babasının bir kitabını okumuştum 1971 lerde. çok güzel bir kitaptı. sanki bu günlerde de aynı şeyi yaşıyoruz. derdi ki, turkiye 1971 de tam TAKE OFF noktasındaydı. yani uçağın tekerinin yerden kesildiği an.. işte o zaman 12 mart muhtırası geldi demişti.babasının o kitabını bulun. adını unuttum tabi.kendisi konyalıydı. beki konya kitapçiları ya da sahaflarda bulunur.alın kaybetmezsiniz.
    Cevapla
  • abdullah konak ist 8 yıl önce Şikayet Et
    ben begenerek izliyordum bu kadar emek e de sagolsunlar tesekkurler.. nerede ne yaparlarsa takipcisiyiz her iki uzman ın da.. tsk sayın hocalarım
    Cevapla
  • gresunlu 8 yıl önce Şikayet Et
    Habertürk tv yi paraleli savundugu icin zaten izlemiyoduk
    Cevapla
  • hursit dilaver 8 yıl önce Şikayet Et
    pek farketmedim paraleli. zaten çok da seyretmezdim. bana ahaber,24, tvnet ve ulke tv yetiyor.haber7 yeni bir depar yaparsa onu da listeye katacağim. tgrtyi de unutmayın. sağlamdır. ama kanal a'yı asla ihmal etmeyin.manşetlerin dilini sabah takip edin.hepsine teşekkürler.
    Cevapla
  • doğrucu, 8 yıl önce Şikayet Et
    Habertürk patronu nihayet seyircinin tepkisine kulakverdi.Seyircisini aşağılayan,hakaret eden Baş Soytarı Bardakçı ile Prof.olmasına rağmen Başsoytarı Bardakçının çocuk gibi azarlamalarına sesini çıkaramayan silik bir kişilik sergileyen yardımcı soytarı Erhan'nın programına son verdiler.Aslında bu baş soytarı bir süre yardımcı soytartarılık yapıp programı bırakan Prof.Nurhan Atasoydan canlı yayında dayak yemeden yayını sonlandıranlara teşekkür etsin.
    Cevapla
  • izleyici 8 yıl önce Şikayet Et
    Çok aksi bir adamdı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR