TRT 1 Diriliş Ertuğrul 62.bölüm ne zaman? Yeni sezon

Ekranlarının en sevilen dizisi olan Diriliş Ertuğrul 3.sezon ne zaman başlayacak? Reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul 62.bölümde neler olacak? İşte tüm detaylar

ABONE OL
GİRİŞ 14.06.2016 09:31 GÜNCELLEME 14.06.2016 09:31 Televizyon
TRT 1 Diriliş Ertuğrul 62.bölüm ne zaman? Yeni sezon
TRT 1 Diriliş Ertuğrul 62.bölüm ne zaman? Yeni sezon

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi Diriliş Ertuğrul 3.sezon ne zaman başlayacak? Dizinin hayranları bu sorunun yanıtını arıyor? Diriliş Ertuğrul 3.sezon başlama tarihi ne zaman? Yeni sezonda neler olacak? 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 3.SEZON

Geçen sezon 30 Eylül çarşamba günü başlayan Diriliş Ertuğrul 3.sezonda da bir aksilik olmaz ise aynı tarihte başlayacak. Yine nefes kesen bir sezon ile ekranlara gelmeyi hedefleyen Diriliş Ertuğrul 3.sezon çok konuşulacak. Bizans döneminin işlenmesi beklenen Diriliş Ertuğrul 3.sezon ile ilgili tüm ayrıntılar çok yakında haber7.com'da

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜM

Diriliş “Ertuğrul”un 61.Bölümünde Ertuğrul, yaşanan hengâmede yaralanan ağabeysini obaya getirmiştir. Sungur Tekin’in yaralanması Kayı otağında tansiyonu daha da yükseltir. Gündoğdu, bütün olanlardan Ertuğrul’u sorum tutar.  Tüm yaşananlara, kendilerini dinlemeyen Ertuğrul’un neden olduğunu söyler. İki kardeş arasında sert bir tartışma çıkar. Bu sert tartışmanın üstüne Hayme’nin gelmesi olayı daha da büyütmüştür. Sungur Tekin’in yaralandığını öğrenen Hayme adeta yıkılır. Bu durum bütün iplerin kopmasına neden olmuştur.

Engin Altan Düzyatan, Diriliş Ertuğrul'dan Ayrılıyor

TRT ekranlarında reyting rekorları kıran 'Diriliş Ertuğrul'un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'ın, dizinin yeni sezonundan sonra kadrodan ayrılacağı iddia edildi.

YENİ FİLMİNİN TANITIMINA KATILDI

Düzyatan, yönetmenliğini Mete Sözer'in üstlendiği ve Cem Davran, İlyas Salman, Açelya Devrim Yılhan ve Meral Çetinkaya gibi oyuncuların dikkat çektiği yeni filminin basın gösteriminde Kanyon'da yerini aldı.

Engin Altan'dan o iddialara yanıt..

Büyük reyting başarısıyla, geçtiğimiz sezonun en başarılı ve en çok izlenen yapımı olarak dikkat çeken Diriliş Ertuğrul dizisi bugün yayınlanan bölümle sezona veda ediyor.

Bazı internet sitelerinde, Ertuğrul karakterini canlandıran Engin Altan Düzyatan'ın diziden ayrılacağı, önümüzdeki sezon dizide olmayacağı iddia edilmişti.

"ÖNÜMÜZDEKİ SEZON GÖRÜŞMEK ÜZERE"

Engin Altan Düzyatan, attığı bir twitle bu iddialara üstü kapalı cevap verdi. Düzyatan, "Yoğun ve mutlu bir sezonun sonuna geldik, önümüzdeki sezon görüşmek üzere" ifadelerini kullandı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL BİTİYOR MU?

Televizyon dünyasında reytingleri altüst eden dönem dizisi Diriliş Ertuğrul dün akşam sezon finaliyle ekranlara geldi. 

Diriliş Ertuğrul'un sezon finaliyle ekranlara gelmesi, izleyenlerin kafasında "Diriliş bitiyor mu?" sorularına neden olurken, dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ Haber10'a verdiği röportajda iddiaları yalanlayarak, dizinin üç sezon olarak tasarlandığını açıklamıştı.

Haber10'a konuşan Mehmet Bozdağ, "Diriliş bitiyor" iddialarıyla ilgili olarak, "Bu tür iddialar doğru değil. Diriliş 3 sezon olarak tasarlanmıştı. Niyetim Osman ve Orhan’a kadar devam etmek. Bir kuruluş hikâyesini anlatmak istiyorum" dedi.

"Osmanlı Devleti’ni kuran kadro nasıl bir ruh dünyasına sahip, nasıl bir zihin dünyasına sahip, nasıl bir jeopolitik algısı var gibi temel sorulara verdiğim cevaplar var. Bunları anlatmak istiyorum" diyen Bozdağ, Diriliş Ertuğrul'un devamı olarak, "Diriliş Orhan" ve "Diriliş Osman" dizilerinin de müjdesini verdi.

İki yıldır Alparslan filmi üzerinde çalıştığını söyleyen Bozdağ, "Alparslan dizi değil film olacak. Hayallerimi bu film süslüyor" dedi.

Öte yandan Diriliş Ertuğrul'un film olacağının müjdesini veren Bozdağ, "Dizilerde süreler maalesef 120 dakika olduğu için istediğimizi istediğimiz zaman diliminde, 1 haftada anlatamıyoruz. Çok büyük bir savaş sahnesi çekmek istiyoruz. Savaş sahnesinin bol olduğu büyük mücadelelerin olduğu bir film çekeceğiz." dedi.

Malazgirt filminin vizyon tarihinin belli olmadığını, sadece senaryosunun hazır olduğunu söyleyen Bozdağ, "Peki aklınızda bir Alparslan var mı?" sorusu üzerine, "Var tabi ki ama sürpriz" cevabını verdi.

"Bir çok tarihi proje zihnimi meşgul ediyor. İçimdeki deli taylar rahat durmuyor. Bakalım kısmetimiz de hangi projeyi yapmak var" diyen Bozdağ, Malazgirt, Oğuz Kağan Destanı, İmam Maturidî, İmam Hanefî hazretleri, Hazret-i Peygamber ve Sahabe dönemiyle ilgili filmi yapmak istediğini açıkladı.

YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • yuksel 7 yıl önce Şikayet Et
    Ural beyin rolunu begenmedik filmden cikarin
    Cevapla
  • Samat 7 yıl önce Şikayet Et
    Merhabalar. Ben de Kazakistanli olarak cok seviyorum bu filmi . Ne zaman baslayacak acaba?
    Cevapla
  • yildirim 7 yıl önce Şikayet Et
    yaaa gardas bu film ne olduda baslamadi kafayi yiycem lan biride cikip adam gibi su tarihte desin lan
    Cevapla
  • Muhammet 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben Bayburt ta kahve işletiyorum cuma cumartesi pazar maç Çarşamba diriliş izliyorlar maçlardan daha çok yoğun oluyo i film
    Cevapla
  • Nurhayat 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne zaman başlayacak dizimiz Diriliş meraktan öldük bizi böyle bir diziden inşallah mahrum etmezsiniz ayrıca osmanlı imparatorluğun kuruluşunuda ekranlar getirseniz seviniriz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR