Diriliş Ertuğrul 15 Haziran'da neden yok?

TRT 1 ekranlarının reyting rekoru kıran Diriliş Ertuğrul yeni bölümü neden yok? Sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 15 Haziran neden yayınlanmadı ?

ABONE OL
GİRİŞ 16.06.2016 10:47 GÜNCELLEME 16.06.2016 10:47 Televizyon
Diriliş Ertuğrul 15 Haziran'da neden yok?
Diriliş Ertuğrul 15 Haziran'da neden yok?

Çarşamba akşamlarının reyting rekoru kıran Diriliş Ertuğrul dizisi 15 Haziran çarşamba günü yayınlanmadı. Geçen hafta sezon finali yapan Diriliş Ertuğrul yeni bölümü uzun bir süre yayınlanmayacak. 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 3.SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Geçen sezon 30 Eylül çarşamba günü başlayan Diriliş Ertuğrul 3.sezonda da bir aksilik olmaz ise aynı tarihte başlayacak. Yine nefes kesen bir sezon ile ekranlara gelmeyi hedefleyen Diriliş Ertuğrul 3.sezon çok konuşulacak. Bizans döneminin işlenmesi beklenen Diriliş Ertuğrul 3.sezon ile ilgili tüm ayrıntılar çok yakında haber7.com'da

diriliş-ertuğrul-neden-yayınlanmadı-6546

Engin Altan Düzyatan Diriliş'ten ayrılıyor mu?

Büyük reyting başarısıyla, geçtiğimiz sezonun en başarılı ve en çok izlenen yapımı olarak dikkat çeken Diriliş Ertuğrul dizisi bugün yayınlanan bölümle sezona veda ediyor.

Bazı internet sitelerinde, Ertuğrul karakterini canlandıran Engin Altan Düzyatan'ın diziden ayrılacağı, önümüzdeki sezon dizide olmayacağı iddia edilmişti.

"ÖNÜMÜZDEKİ SEZON GÖRÜŞMEK ÜZERE"

Engin Altan Düzyatan, attığı bir twitle bu iddialara üstü kapalı cevap verdi. Düzyatan, "Yoğun ve mutlu bir sezonun sonuna geldik, önümüzdeki sezon görüşmek üzere" ifadelerini kullandı.

Diriliş Ertuğrul'da Gündoğdu Kaan Taşaner diziden ayrıldı mı?

TRT 1 ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'da Gündoğdu (Kaan Taşaner) diziden ayrıldı mı? Sezon finainin ardından izleyiciyi üzen bir gelişme daha gerçekleşti. ATV ekranlarında yayınlanan Rengarenk adlı dizinin fragmanının ardından Gündoğdu'nun diziden ayrılıdığı anlaşıldı.

Diriliş Ertuğrul'dan ayrılan Kaan Taşaner, yeni projesinde sevgilisi Selin Şekerci ile kamera karşısına geçecek. Çiftin başrolleri paylaştığ "Rengarenk" adlı dizinin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanıyor. Dizi haziranda izleyiciyle buluşacak.

 

 

YORUMLAR 3
  • HaRdGaMe 7 yıl önce Şikayet Et
    52 Yasindayim, ilk kez ömrümde severek isteyerek bir diziyi birinci bölümünden son bölümüne Kadar izledim. Emegi gecen herkese tesekürler.
    Cevapla
  • caner 7 yıl önce Şikayet Et
    ben çok seviyorum
    Cevapla
  • receptoprak8 7 yıl önce Şikayet Et
    yeni bölümünü heyecanla bekliyoruz
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR