Familya dizisi oyuncu kadrosu ve biyografisi (Fox TV)

Fox TV'nin yeni dizisi Familya oyuncu kadrosu büyük merak konusu oldu. İşte ekranlara gelecek yeni dizi Familya'nın oyuncuları ve biyografisi

ABONE OL
GİRİŞ 20.09.2016 16:54 GÜNCELLEME 20.09.2016 16:54 Televizyon
Familya dizisi oyuncu kadrosu ve biyografisi (Fox TV)
Familya dizisi oyuncu kadrosu ve biyografisi (Fox TV)

Yeni sezonda ekranlarda olacak Fox TV Familya dizisinin oyuncuları kimdir? Senaryosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Familya dizisi oyuncuları belli oldu. Peki Familya dizisinde yer alan Uğur Yücel, Sezer Avcı, Erkan Kolçak Köstendil, Aybüke Pusat, Murat Ceylan, Cansu Tosun, Güven Kıraç, Bülent Emrah Parlak, Şükran Ovalı kimdir? İşte Familya dizisi oyuncularının biyografileri

Uğur Yücel kimdir ?

26 Mayıs 1957 doğumlu usta sanatçı Uğur Yücel bir çok dizi ve sinema’da rol almış oyunculuğunun yanı sıra senarist ve yönetmen olarak’ta görev almıştır. İstanbul doğumlu usta sanatçı İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü bitirmiş ve 1977 senesinde tek kişilik gösteri ile oyunculuğa adım atmıştır. 1975 ve 1984 seneleri arası Kenter Tiyatrosu, Tef Kabare Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu ve Şan Müzikholü’nde çeşitli oyunlarda yer alan Uğur Yücel özellikle Selamsız Bandosu ve Muhsin Bey gibi başyapıtlarda rollerin hakkını fazlası ile vererek büyük beğeni toplamıştır. Uğur Yücel aslen Van‘lıdır. Uğur Yücel yeni dönemde Fox Tv ekranlarında yayınlanan Familya dizisi oyuncuları arasında yer almakta ve dizide Yaşar Beyoğlu karakterini canlandırmaktadır.

Sezer Avcı kimdir ?

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Familya dizisi oyuncuları arasında yer alan Sezer Avcı dizide Hava karakterini canlandırmaktadır. Oyunculuk dışında, şarkı söylemek, avcılık skit atışı, profesyonel makyaj yapma ve Scuba ile ilgilenen Sezer Avcı Akademi 35Buçuk’ta oyunculuk eğitimi almış ayrıca Meltem Cumbul‘dan Eric Morris metodu eğitimi ve Kamera önü eğitimi almıştır. Sezer Avcı’nın doğum yeri, doğum tarihi ve aslen nereli olduğu bilgilerine henüz ulaşılamamıştır.

Erkan Kolçak Köstendil kimdir ?

16 Ocak 1983 doğumlu oyuncu Erkan Kolçak Köstendil Bursa Atatürk Lisesi ve ardından Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nü bitirmiştir. İlk olarak Facebook dizisi olan Mukadderat’ı yazıp yöneten oyuncu 2009 yılında “M.A.T” dizisinde, 2012 “Babalar ve Evlatları” dizisinde, 2008 yılındada Güz Sancısı filminde rol almıştır. Özellikle Ulan İstanbul dizisinde Karlos karakteri ile iyi bir çıkış yakalayan Erkan Kolçak Köstendil Şebnem Bozoklu ile birlikte seslendirmiş olduğu Yanarım şarkısı ile Youtube video izleme sitesinde 50 milyom’un üzerinde tıklama başarısına ulaşmıştır. Erkan Kolçak Köstendil yeni sezonda Fox Tv ekranlarında yayınlanan Familya dizisi oyuncuları arasında yer almakta ve dizide Toprak karakterini canlandırmaktadır. Erkan Kolçak Köstendil Bursa doğumlu ve aslen Bursa’lıdır.

Aybüke Pusat kimdir ?

Aybüke Pusat Ankara Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü mezunudur. Ayrıca Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü eğitimi alan Aybüke Pusat manken, balerin ve oyunculuk yapmaktadır. Medcezir dizisinde Elif karakteri ile tanınan oyuncu yeni sezonda O Hayat Benim dizisi oyuncuları arasına dahil olmuş ve dizide Zeynep karakteri için kamera karşısına geçmiştir. Aybüke Pusat aslen 1995 Ankara doğumludur. Miss Turkey 2014 güzellik yarışmasına 3. olmuştur. Yeni sezonda Fox Tv ekranlarında yayınlanan Familya dizisinde Su karakterini canlandırmaktadır.

Murat Ceylan kimdir ?

Survivor yarışma programına katılan Murat Ceylan yakışıklılığı, centilmenliği ve beyfendiliği ile tüm ekran severlerin beğenisini kazanmıştır. Yeni dönemde Tv 8 ekranlarında yayınlanan Para Bende adlı programı Almeda Abazi ile birlikte sunan Murat Ceylan her hafta başka bir ülkeye uçuyor ve ellerindeki bütçe ile izleyenlere gittikleri şehri ülkeyi tanıtmaya çalışıyor. Küçüklüğünden beri müziğe ilgi duyan Murat Ceylan 8 sene gibi bir süre İstanbul Devlet Konservatuvarı Profesörü Ergican Saydam’dan müzik dersleri almıştır. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümü 3. Sınıfta lisans eğitimine devam eden Murat Ceylan İstanbul doğumludur. İstanbul Atlı Spor Kulübünde Lisanslı binicilik yapmaktadır. Murat Ceylan yeni dönemde Fox Tv ekranlarında yayınlanan Familya dizisi oyuncu kadrosunda yer almaktadır.

Cansu Tosun kimdir ?

Cansu Tosun 1988 yılında Almanya’da dünyaya gelmiştir. 13 sene boyunca Alman operasında bale eğitimi almış ve profesyonel olarak modellik yapmıştır. Küçük Hanımefendi dizisinde Neriman karakteri ile ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştiren Cansu Tosun en son Bugünün Saraylısı dizisinde Ayşen karakteri ile kamera karşısına geçmiştir. Almanya’da doğup büyüyen Cansu Tosun aslen Kayseri’lidir. Yeni sezonda Fox Tv ekranlarında yayınlanan Familya dizisi oyuncu kadrosunda yer almaktadır.

Güven Kıraç kimdir ?

Usta oyuncu Güven Kıraç 1968 yılında İstanbul Haseki’de dünyaya gelmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu oyuncu 1986 senesinden itibaren reklam, dizi ve sinemalarda bir çok projenin içerisinde yer almıştır. 2 sene Devlet Tiyatrosu sanatçısı olarak görev alan Güven Kıraç aslen kökeni ile ilgili Kafkasya halklarından Abazalar’dan olduklarını Dedesinin babasının Rusya Federasyonu’nda, Krasnodar Kray’da Kafkasya’nın batı kesiminin eteklerinde yer alan Soçi’den gelerek Adapazarı’na yerleştiğini ve sülalesinin hala büyük bölümününün Adapazarı Akyazı Kuzuluk Köyü’nde yaşadığını belirtmiştir. Anne tarafı ise aslen Balkan göçmeni Arnavut’tur. Güven Kıraç yeni sezonda Fox Tv ekranlarında yayınlanan Familya dizisi oyuncu kadrosuna dahil olmuştur.

Bülent Emrah Parlak kimdir ?

Bülent Emrah Parlak Anadolu Ünv. Kamu Yönetimi Bölümünde bir süre okumuş sonrasında eğitimini yarıda bırakmıştır. Daha sonra Haliç Üniversitesi Konservatuvar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olan Bülent Emrah Parlak Beşiktaş Kültür Merkezi Atölye oyuncularına katılmış BKM Mutfak ile tiyatro oyunlarında yer almıştır. Bülent Emrah Parlak İstanbul’da dünyaya gelmiş aslen Elazığ Karakoçanlı’dır. Çocukluk yıllarının büyük bir bölümünü ise Ankara’da geçirmiştir. Emrah Parlak yeni sezonda Fox Tv ekranlarında yayınlanan Familya dizisi oyuncuları arasına dahil olmuştur.

Şükran Ovalı kimdir ?

Mustafa Urcan İlköğretim Okulu, Fevzi Çakmak Ortaokulu ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Oyunculuk bölümü mezunu oyuncu Şükran Ovalı’nın çocukluk yılları İzmir Bahçelievler’de geçmiştir. Şükran Ovalı İzmir Eşrefpaşa doğumludur. En son Star Tv ekranlarında yayınlanan Paramparça isimli dizide Psikolog Ayşe karakterini canlandırmıştır. Son dönemde ise ismi sık sık Fenerbahçe’den İnter’e transfer olan Caner Erkin ile anılmaktadır. Caner Erkin’de bu ilişkiyi doğrulamıştır. Kiralık Aşk dizisinde rol alan Şükran Ovalı yeni sezonda Fox Tv ekranlarında yayınlanan Familya dizisi oyuncuları arasında yer almaktadır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR