Diriliş Ertuğrul 79.bölümü bu akşam kesin olacak mı?

Diriliş Ertuğrul yeni bölümü neden yayınlanmadı? 01 Mart çarşamba günü ekranlara gelmesi beklenen Diriliş Ertuğrul 79.bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte tüm detaylar

ABONE OL
GİRİŞ 08.03.2017 13:33 GÜNCELLEME 08.03.2017 13:33 Televizyon
Diriliş Ertuğrul 79.bölümü bu akşam kesin olacak mı?
Diriliş Ertuğrul 79.bölümü bu akşam kesin olacak mı?

Ekranların en çok izlenen dizisi olan Diriliş Ertuğrul 79.bölümü geçtiğimiz çarşamba günü ekranlara gelmedi. Dizinin hayranları ise Diriliş Ertuğrul yeni bölümü neden olmadığını merak ediyor. Her bölümüyle izleyenleri etkileyen aksiyon dolu dizinin yeni bölümü ile ilgili TRT 1'den açıklama geldi. İşte Diriliş Ertuğrul ile ilgili tüm gelişmeler

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 79.BÖLÜMÜ NEDEN YAYINLANMADI?

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 79.bölüm bu akşam ekranlara gelmedi. Çarşamba akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'da yeni bölüm öncesinde yapılan açıklama herkesi şaşırttı. Yapılan açıklama göre  "Mevsimsel şartlara bağlı olarak çekim sahamızda yaşanan sorunlar nedeniyle yayınımıza bir hafta ara vermek zorunda kaldık. 1 Mart Çarşamba günü "Diriliş Ertuğrul", tekrar bölümüyle TRT 1 ekranlarında olacak. Dizinin 79. bölümü 8 Mart çarşamba günü saat 20.00'da TRT 1 ekranlarında yayınlanacak." şeklinde duyuruldu.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 79.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? FRAGMANI

Büyük Pazarlık Vasilius’un desteğiyle Aliyar ve Ural’a büyük tuzak kuran Batuhan, tam hedefine ulaşacakken Ertuğrul ve alplarının yetişmesiyle durum tersine dönmüştür. Fakat bu durum ağır sonuçlara neden olmuş ve Aliyar ağır yara almıştır. Aliyar’ın haberi Çavdar Obasında ve Kayı Obasında büyük üzüntüye neden olacaktır. Aliyar’ın yokluğunu fırsat bilen Ural, iki oba arasındaki birliği bozmaya yönelik eylemde bulunacaktır.

diriliş-ertuğrul-bamsi-ölecek-mi

Peki Ertuğrul ve Sadettin Köpek’in Ural’ın bu hareketine karşı tepkisi ne olacaktır? Aslıhan bağlı tutulduğu mağarada büyük tehlike içerisindedir. Onun yerini bilen Batuhan ve Bugay da ölmüştür. Peki Aslıhan mağaradan kurtulabilecek midir? Diğer yandan Bamsı kalede kavga çıkarmış bunun neticesinde zindana atılmıştır. Zindanda çok tehlikeli biri ile birlikte kalacaktır.

Onun orada olduğunu bilen Haçaturyan ve Dumrul’un elinden bir şey gelmemektedir. Peki Bamsı zindandan nasıl kurtulacaktır? Zindandan çıktıktan sonra onu bekleyen büyük tehlike ne olacaktır?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 79.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm tanıtımının yayınlanması ile birlikte Bamsi ölecek mi? soruları sorulmaya başlandı. Zindanda kurtulan Bamsi'nin tek başına verdiği mücadele izleyenleri heyecanlandıracak.  Peki Bamsi gerçekten ölecek mi? İşte yaralanma sahnesi

Diriliş Ertuğrul'un en sevilen karakteri olan Bamsi gerçek ismiyle Nurettin Sönmez'in diziden ayrılıp ayrılmayacağı ile ilgili yapımcı şirketten bir açıklama gelmezken. Senaryo gereği sadece yaralanarak kurtulması bekleniyor.

YORUMLAR 2
  • incaturk77 7 yıl önce Şikayet Et
    ya evet katılıyorum Leylaya hiç bilgi vermedi ki videoda
    Cevapla
  • Leyla akyol 7 yıl önce Şikayet Et
    Fregmanı gösterilmişti ikna edici bir açıklama olmamış.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR