Diriliş Ertuğrul 87.bölüm izle! Ebu Mansur artık...

TRT 1'in en sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 87.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Aksiyon dolu bir bölüm ile gelecek olan Diriliş Ertuğrul 87.bölüm 2.fragmanında yeni isimler devreye giriyor.

ABONE OL
GİRİŞ 13.05.2017 10:30 GÜNCELLEME 13.05.2017 10:30 Televizyon
Diriliş Ertuğrul 87.bölüm izle! Ebu Mansur artık...
Diriliş Ertuğrul 87.bölüm izle! Ebu Mansur artık...

Son bölümüyle yine nefes kesen Diriliş Ertuğrul 87.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Her bölümü farklı bir heyecana sahne olan Diriliş'de bu hafta "Bir olmak güçlü olmak için kafi değildir. Tebanında gönlünü fethetmektir muzaffer olmalıyız" diyen Ertuğrul'un yeni kararları şaşırtacak. Yeni bölüm fragmanının yayınlanması ile birlikte dizinin kadrosuna yeni bir isim katıldı. Başarılı oyuncu Burak Hakkı , 'Ebu Mansur' karakteriyle sevenlerinin karşısına çıkacak. İşte Diriliş Ertuğrul'un çok merak edilen yeni bölüm fragmanları

Diriliş Ertuğrul son bölümü izlemek için tıklayınız

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜM FRAGMANLARI

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 87.bölümü fragmanı yayınlandı. Sevilen dizi 10 Mayıs çarşamba günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluştu.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 87.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Ural hain beylerle bir olup son kozunu oynayarak obasını almak üzere harekete geçmiştir… Vasilius ise Ural’a destek sözü vermiştir. Birlikte Çavdar obasına darbe yapmaya giderlerken, yaptığı hata neticesinde obayı terk eden Dündar onları görmüş ve bu durumu Ertuğrul Bey’e iletmiştir.

Ertuğrul önce hain beyleri, ardından Çavdar Obasındaki başta Ural olmak üzere tüm hainleri Aliyar ve alplarıyla birlikte öldürmüştür. Vasilius ise bir olmuş Türk Beyleriyle baş edemeyeceğini anlayarak orayı terk etmiştir. Peki Vasilius şimdi hangi yoldan Ertuğrul’a saldıracak? İntikam almak için neler yapacaktır?

Ertuğrul, Vasilius’un hamlelerine karşı nasıl bir önlem alacaktır? Diğer yandan Aslıhan, Ilgın’dan dönmüş; döner dönmez Ural’ın hain darbe teşebbüsüyle karşılaşmıştır…

Aslıhan Ilgın’da olmaktan pek memnun olmadığını, yurdundan ayrılmak istemediğini ima etmiştir… Peki Aslıhan Sadettin Köpek’le evlenmek istemeyecek midir? Eğer istemezse Aliyar’ın ve Ertuğrul’un tepkisi ne olacaktır?

burak-hakkı-kimdir.jpg

DİRİLİŞ'İN KADROSUNA YENİ İSİM

Tiyatro oyunu için Yunanistan’a yerleşen 44 yaşındaki Burak Hakkı, uzun bir aranın ardından seyircinin karşısına çıkıyor. Ünlü oyuncu sevilen yapımda 'Ebu Mansur' karakteriyle dizinin kadrosuna dahil oluyor

BURAK HAKKI KİMDİR?

23 Mayıs 1972 senesinde dünyaya gelen Burak Hakkı İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Ekonometri Bölümü mezunudur.  Yakışıklı oyuncu İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Annesi aslen Yalova babası ise Yunanistan Gümülcine göçmenidir.

10 yıl manken ve model olarak defile tanıtım ve organizasyonlarda yer alan yakışıklı oyuncu bir çok yarışmada ülkemizi temsil etmiş toplamda 16 reklam filminde boy göstermiştir.

1997 yılında ise Tunus’ta gerçekleştirilen yarışmada ikinci oldu ve Türkiye’yi başarılı bir şekilde temsil etti. Modellik kariyerini üst seviyeye taşımayı başaran Burak Hakkı oyunculukta kendisinden beklenen başarıyı elde etti.

2000 yılında oyunculuk kariyerine başlayan Burak Hakkı 2001’de Sema Şimşek ile evlenmiş bu evliliğinden 2008 yılında Rüzgar isminde bir çocuğu olmuştur. Ancak çift özel sebepler nedeniyle 2012 yılında ayrılmışlardır. 

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • cabir 6 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel
    Cevapla
  • Eyüp Sultan Sarı 6 yıl önce Şikayet Et
    Ebu Mansur ; Selçuklu Devleti Hükümdarı Sultan Alaattin Keykubat ..
    Cevapla
  • sevda 6 yıl önce Şikayet Et
    yılbaşı nedeniyle ertelediginiz dizi bölümü tüm müslümanların ibadeti yapması gereken günde niye ertelenmedi heleki boyle bir dizi...
    Cevapla
  • YANLIZ KURT 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah ecdadımız dan binlerce kez razı olsun emeği geçen herkese çok teşekkürler
    Cevapla
  • 0000 6 yıl önce Şikayet Et
    türklerin destanını anlatan mükemmel bir dizi.emeği geçen herkese teşekkürler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR