Diriliş Ertuğrul 89.bölümü izle! Son bölümünde...

Yeni bölümü merakla beklenen Diriliş Ertuğrul 89.bölümü yayınlandı. Yine nefes kesen bir bölüm ile ekranlara gelecek olan Diriliş Ertuğrul 89.bölüm özeti şok karar izleyenleri şaşırttı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.06.2017 09:00 GÜNCELLEME 06.06.2017 10:36 Televizyon
Diriliş Ertuğrul 89.bölümü izle! Son bölümünde...
Diriliş Ertuğrul 89.bölümü izle! Son bölümünde...

Son bölümüyle nefes kesen Diriliş Ertuğrul 89.bölümü yayınlandı. TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dönem dizisi Diriliş Ertuğrul yeni bölümüyle nefes kesti. Geçtiğimiz hafta yeni bölümünün yayınlanmaması nedeniyle son bölümü büyük merak konusu olan Diriliş Ertuğrul 89.bölümüyle izleyici karşısında yerini aldı. Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde neler oldu? "Ferman sultanımızdansa gayret pusatımızdandır" diyen Ertuğrul, Vasilyus'a saldırdı mı? İşte yeni bölüm özeti ve tüm detayları

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 89 BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 90.BÖLÜM FRAGMANI

diriliş

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 89.bölümüyle 31 Mayıs çarşamba günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluştu.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 89.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU? 

Gizli Oyunlar Mikolas’ın komutası altında Nikea’dan gelen büyük orduyla birlikte güç toplayan Vasilius Ertuğrul’ları tuzağa düşürmüştür. Sultan Aleaddin’in yetişmesiyle Ertuğru’lar kurtulmuş olsa da Aliyar bu tuzak neticesinde canını kaybetmiştir. Daha sonra Vasilius kaçmayı başararak kaleye sığınmıştır. Sultan Aleaddin bölgede bulunduğu süreçte gerek Ertuğrul’un tutumlarını, liyakatini, gerekse ahalinin memnuniyetini göz önünde bulundurarak Sadettin Köpek’in yanında ona uç beyliğini vermiş ve bu toprakların idaresini ona teslim etmiştir.

diriliş-sultan-ölüyor-mu

Bu durum Saadettin Köpek’i pek memnun etmeyecektir. Peki Saadettin Köpek şimdi neler planlayacaktır? Ertuğrul onun hamlelerine nasıl bir karşı duruş sergileyecektir? Sultanın bu ikili arasındaki tavrı ne olacaktır? Diğer taraftan Vasilius Ekaterina’yı, Ebu Mansur’un Sultan Aleaddin olup olmadığını öğrenmesi için Hanlı Pazar’a göndermiştir. Peki Ekaterina bunu öğrenebilecek midir? Öğrenirse Vasilius’un büyük planı ne olacaktır?

BURAK HAKKI KİMDİR?

23 Mayıs 1972 senesinde dünyaya gelen Burak Hakkı İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Ekonometri Bölümü mezunudur.  Yakışıklı oyuncu İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Annesi aslen Yalova babası ise göçmendir

10 yıl manken ve model olarak defile tanıtım ve organizasyonlarda yer alan yakışıklı oyuncu bir çok yarışmada ülkemizi temsil etmiş toplamda 16 reklam filminde boy göstermiştir.

1997 yılında ise Tunus’ta gerçekleştirilen yarışmada ikinci oldu ve Türkiye’yi başarılı bir şekilde temsil etti. Modellik kariyerini üst seviyeye taşımayı başaran Burak Hakkı oyunculukta kendisinden beklenen başarıyı elde etti.

2000 yılında oyunculuk kariyerine başlayan Burak Hakkı 2001’de Sema Şimşek ile evlenmiş bu evliliğinden 2008 yılında Rüzgar isminde bir çocuğu olmuştur. Ancak çift özel sebepler nedeniyle 2012 yılında ayrılmışlardır. 

Son olarak Yunanistan'a yerleşerek gündeme gelen Burak Hakkı şimdilerde TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'da 'Ebu Mansur' karakterini oynamaktadır.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL NEDEN YOKTU?

Diriliş Ertuğrul dizisinin bu hafta neden yayınlanmadı. TRT 1 konuyla ilgili açıklamada  "Uluslararası anlaşmalar gereği yayınlamak zorunda olduğumuz UEFA Avrupa Ligi "Ajax - Manchester United" final maçı nedeniyle Diriliş Ertuğrul'un bu hafta yeni bölümünü yayınlayamamaktayız. 

YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • esen 6 yıl önce Şikayet Et
    diriliş ertugrulun fanatik izleyicisiyim ya süper ötesi bir filim atalarımızıda tanıyoruz geçen etugrul beyin türbesini ziyaret ettim bir bamsının mezarını bulamadım ya çok zevkle izliyorum yapanlardan allah razı olsun
    Cevapla
  • Serdar.erol 6 yıl önce Şikayet Et
    Cok.seviyorum
    Cevapla
  • mslm 6 yıl önce Şikayet Et
    maç severleri düşündüğümüz kadar dizi severleride düşünmeniz lazım esefle üç kere kınıyorum sizi kın kın kın
    Cevapla
  • esma 6 yıl önce Şikayet Et
    o kadar insan sizi severek izliyor değer veriyor siz ise izleyeninize hep ayni şeyi yaşatıyosunuz ya yeni bölümü yayınlamazsınız yada fragmanı keşke böyle yapmasanız..saygılarımla
    Cevapla
  • kenan 6 yıl önce Şikayet Et
    insanlarla dalga gecer gibi mac var diye oynatmiyorlar! zaten son zamanlarda ne yapacaklarinida bilmiyorlar doğum sahnesi tamamen rezaletti!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR