TRT 1 Diriliş Ertuğrul 90 bölüm son bölümü özeti

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 91.bölümü yayınlandı. Yeni bölümüyle yine nefes kesen olan Diriliş Ertuğrul 91.bölüm özeti izleyenleri şaşırttı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.06.2017 10:39 GÜNCELLEME 12.06.2017 10:39 Televizyon
TRT 1 Diriliş Ertuğrul 90 bölüm son bölümü özeti
TRT 1 Diriliş Ertuğrul 90 bölüm son bölümü özeti

Diriliş Ertuğrul son bölümü ile yine izleyenleri ekranlara kilitlemeyi başardı. TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul 91.bölümü izleyici ile buluştu. Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde şoke eden sahneler diziye damgasını vurdu. Son bölümde Sultan Alâeddin’in zehirlenmesiyle tüm dengeler değişir. Saadettin Köpek'in bu kirli oyununa alet olan Ertuğrul ise tutuklandı. Peki sevilen dizinin yeni bölümünde neler olacak? "Hak yolda oldukça kimse bileğimizi bükemez evelallah" diyen Ertuğrul yeni planı ne olacak? İşte Diriliş Ertuğrul 91.bölüm özeti ve tüm detayları

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 90.BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 91.BÖLÜM FRAGMANI

diriliş-ertuğrul-91-bölüm

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ekaterina’dan Sultan Aleaddin’in Hanlı Pazar’da olduğunu öğrenen Vasilius büyük bir orduyla birlikte Hanlı Pazar’a baskın yapmak üzere yola çıkmıştır. Vasilius’un bu hamlesini fark eden Ertuğrul ise Sultan Aleaddin’i korumak için yeni bir plan yapmış ve Vasilius’u kendi tuzağına çekmiştir. Vasilius, Ertuğrul ve Sultan’ı tuzağa düşürdüğünü sanırken aslında kendisi tuzağa düşmüştür.

Peki bu karşılaşmanın sonu ne olacaktır? Büyük bir orduyla gelen Vasilius mu yoksa hazırlıklı olan Ertuğrul mu kazanacaktır?

Diğer yandan Sultan Aleaddin İbn-Arabi’nin duaları ve şifasıyla ölümden kurtulmuş ve sağlığına kavuşmuştur. Emir Saadettin şimdi kaygı içerisindedir. Zira Sultan Aleaddin kendisini kimin zehirlediğini anlamaya çalışacaktır. Peki Sultan Aleaddin kendisini zehirleyenin Emir Saadettin olduğunu anlayacak mıdır? Köşeye sıkışmış olan Emir Saadettin bu çetin halden sıyrılabilecek midir?

diriliş-ertuğrul-vasilyus-ölüyor-mu

VASİLYUS KARAKTERİNİ OYNAYAN ÇAĞDAŞ ONUR ÖZTÜRK KİMDİR?

16 Ağustos 1979 senesinde dünyaya gelen Çağdaş Onur Öztürk aslen Sivaslıdır. Çocukluğundan beri oyunculuğa ilgi duyan Öztürk ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini sürdürürken bir yandan da tiyatro oyuncuların yer almıştır. Üniversite eğitimini Ege Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı bölümünü bitirerek mezun olan Çağdaş Onur Öztürk kısa bir süre bir ilaç firmasında çalışmıştır.

Daha sonra Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Bölümü’ne girerek orada okudu ve mezun oldu. Bu okulda okurken 2008 yılında “Gazi” dizisi ile televizyona adım attı.

2011 yılında başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy, Öykü Karayel, Bade İşçil, Merve Boluğur‘un oynadığı “Kuzey Güney” adlı dizide kötü adam Barış Hakmen karakterini oynayarak popülerliğini arttırdı.

Çağdaş Onur Öztürk son olarak ekranların en çok izlenen dizisi olan Diriliş Ertuğrul'da Vasilyus karakterini oynadı

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Ayşe 6 yıl önce Şikayet Et
    Hiç bişekilde eleştiremicem çok sevdim bidizi hayranlıkla izliyorum başarılı ve hep güclü olun ama uraldan nefret ettim bir türk olarak kahbece türkleti sttından vurdu utanmadan onurlandı bide
    Cevapla
  • derviş 6 yıl önce Şikayet Et
    çok iyi dizi ama artık iyice basitleştirdiler oba beyleri ve sultanın askerleri ve cavdar ve kayı obası askerleri hanın içndeler ve vasilliusdan kaçmaya çalışıyorlar Türklerin hanın içinde asker sayısı vasilliusun asker sayısından katca daha çok vasilius bir avuç askerle hani basıyor insan kıtlıgımı var artır asker sayısını
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    trt de sakarya fıratta salih karakteriyle rol almıştı beğenmiştik
    Cevapla
  • Mustafa Türkyılmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    çok başarılı buluyorum. Rolunun hakkını veriyor.
    Cevapla
  • Emekli 6 yıl önce Şikayet Et
    Hakkını veriyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR