Yapımcı konuştu: Bize aptal, salak deyin ama...

FETÖ'nün "Barış Köprüleri" adlı kitabe yer veren Çocuklar Duymasın adlı dizinin yapımcısı Birol Güven, "Bize aptal, salak deyin ama FETÖ'cü demeyin." diye yalvardı.

ABONE OL
GİRİŞ 05.08.2017 11:51 GÜNCELLEME 05.08.2017 11:55 Televizyon
Yapımcı konuştu: Bize aptal, salak deyin ama...
Yapımcı konuştu: Bize aptal, salak deyin ama...

FETÖ skandalı ile gündeme gelen 'Çocuklar Duymasın' dizisinin yapımcısı Birol Güven, bir sahnede Fetullah Gülen'in kitabının kullanılması sonrası dizi hakkında yapılan eleştirilere yazılı açıklamayla cevap verdi. Açıklamasında, "Bize her şey deyin ama FETÖ'cü demeyin." dedi.

RTÜK CEZA KESTİ, SAVCI SORUŞTURMA BAŞLATTI

Yıllar sonra tekrar televizyon ekranlarına tekrar dönen 'Çocuklar Duymasın' dizisinde, bir bölümünde Fetullah Gülen'in yurt dışında açtığı okulları konu alan bir kitabı görülmüştü. Büyük tepki alan sahneden sonra dizinin yapımcısı Güven özür dilemiş,İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından dizi hakkında FETÖ soruşturması başlatılmıştı.

Ayrıca RTÜK de Kanal D'ye ağır bir maddi ceza kesmişti.

BİROL GÜVEN'DEN YENİ AÇIKLAMA

Dizinin yapımcısı Birol Güven, akşam saatlerinde sosyal medyadan yeni bir açıklama yayınladı.

Güven açıklamasında şunları söyledi:

Biz bütün bunları haketmiyoruz. Bana ve ekip arkadaşlarıma istediğinizi söyleyin, aptal deyin, salak deyin, cahil deyin ama FETÖ'cü demeyin. Çocuklar Duymasın siz 15 yıldır nasıl biliyorsanız hala öyle. Dizimizi beğenmeyin, aşağılayın, eleştirin, seyretmeyin ama bizim vatanseverliğimizden şüphe etmeyin.

BİR DE VİDEO YAYINLADI

Birol Güven, açıklamasını desteklemek için, eski bölümlerden bir de kısa bir parça yayınladı. Çocuklar Duymasın ailesinin yemek masasında seyirciye "Çanakkale ruhu" aşılamaya çalıştığı bölüme Güven "Çanakkale Şehitleri Anısına" notu düştü. Videonun ise, bugün yüklendiği görüldü.

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • MST 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizin belanizi versin. Turk aile yapisini bozmak icin herseyi yapiyorsunuz. Para icin yapamayacaginiz soytarilik kalmadi.
    Cevapla
  • mazin 6 yıl önce Şikayet Et
    ates bacayi sarmis madem degilsin nasil bi algi icindesin
    Cevapla
  • Ecdad 6 yıl önce Şikayet Et
    Yaw zaten Turkiyedeki hangi Komunist örgute-PKKya-TKPye-FETÖye-DHKP-Cye-DEASa 2. Abdulhamidi indirene-genc Osmani katl Edenlere-ittihadcilara-masonlara sorsan hepsi VATANSEVER ;) hatta AB-ABD-/İsrail bile Turkiyenin iyiligi icin bizi AKPden kurtarip bizi MEDENİ yapmak icin VATANİMİZİ
    Cevapla
  • mahmut ak 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu da size kapak olsun, Seyretmeyin bu diziyi
    Cevapla
  • Xye 6 yıl önce Şikayet Et
    Set de calisanlardan birileri koymus olabilir sabotaj cinsinden!!!!! Zaten hic sevmedim bu diziyi hele bu kariyi!!!!
    Cevapla
  • Jale 6 yıl önce Şikayet Et
    Başkası gizlice koymuş olamaz. Çünkü yapımcı açıkladı dekordan sorumlu adam tutmuş o koymuş öyle diyor ve o kişi de kitabın içeriğini bilmiyormuş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR