Diriliş Ertuğrul yeni sezon oyuncu kadrosuna üç sürpriz isim!

TRT 1'in reyting rekoru kıran dizisi Diriliş Ertuğrul 4.sezonu oyuncu kadrosuna bir süredir ekranlarda olmayan başarılı oyuncu Orhan Kılıç katıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.10.2017 17:23 GÜNCELLEME 19.10.2017 17:23 Televizyon
Diriliş Ertuğrul yeni sezon oyuncu kadrosuna üç sürpriz isim!
Diriliş Ertuğrul yeni sezon oyuncu kadrosuna üç sürpriz isim!

Yeni sezonu merakla beklenen Diriliş Ertuğrul oyuncu kadrosuna beklenmeyen bir isim dahil oldu.

Uzun süredir dizi ve film projesinde yer almayan başarılı oyuncu Orhan Kılıç Diriliş Ertuğrul ekibine dahil oldu.

Dizinin senaristi ve yapım ortağı Mehmet Bozdağ, oyuncunun dizide ‘Aksakallıların adamı’ görevini yapacağını söyledi.

orhan-kılıç-kimdir

Orhan Kılıç Kimdir? Orhan Kılıç Nereli? Kaç Yaşında?

Almanya Berlin doğumlu Orhan Kılıç Türk ve Alman yapımı bir çok ortak projede yer almıştır. Kanal D ekranlarında Sağır Oda dizisinde canlandırdığı Aras Dağlı karakteri ile ününe ün katan oyuncu 1974 doğumludur. En son Kara Kutu ve Fox Tv ekranlarında yayınlanan Şehrin Melekleri dizilerinde rol almıştır. Orhan Kılıç aslen Giresun’ludur.

Orhan Kılıç'ın yanı sıra Diriliş Ertuğrul'un yeni sezon fragmanı yayınlanması ile birlikte iki isim daha kadroya dahil olduğu açıklandı İşte o oyuncular;

Aslıhan Güner

Aslıhan Güner 1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Barış Manço Kültür Merkezinde oyunculuk eğitimi alan oyuncu 2013 yılında Şefkat Tepe dizisinde rol aldığı dönemde tanıştığı Mert Kılıç ile evlenmiştir. Aslıhan Güner aslen Sivas’lıdır. 

aslı-güner

Gürbey İleri

1988 senesinde dünyaya gelen Gürbey İleri Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nden mezun olmuştur. Akademi Kenter’de oyunculuğa başlamış, Oyunculuk kariyeri’ne Arka Sıradakiler dizisi ile adım atan Gürbey İleri 2008 senesinde Ayakta Kal adlı filmde Berkin’in arkadaşı rolü ile kamera karşısına geçmiş sonrasında ise Kalbim Seni Seçti ve Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Mehmet karakterini canlandırmıştır. Yeni sezonda ise Aşk Laftan Anlamaz dizisi oyuncuları arasına dahil olmuştur. 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Gürbey İleri bir röportaj’da Fenerbahçe ve Bağdat Caddesi bölgelerinde vakit geçirdiğini ve pop ile alternatif rock müzik hayranı olduğunu dile getirmiştir.

gürbey-ileri-kimdir

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR