Vatanım Sensin 38.bölümde neler oldu! Cevdet Tevfik'le karşı karşıya!

Kanal D ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi Vatanım Sensin son bölümde; Cevdet ölüm tehlikesiyle karşı karşıya kalırken; Azize hiç beklemediği anda katil olur. Vatanım Sensin heyecan dolu 37.bölümün ardından, Vatanım Sensin 38.bölüm fragmanı ise merakla bekleniyor.

ABONE OL
GİRİŞ 22.12.2017 11:02 GÜNCELLEME 22.12.2017 11:02 Televizyon
Vatanım Sensin 38.bölümde neler oldu! Cevdet Tevfik'le karşı karşıya!
Vatanım Sensin 38.bölümde neler oldu! Cevdet Tevfik'le karşı karşıya!

Vatanım Sensin 37.son bölümde; Azize, Kerim’i öldürdükten sonra Dağıstanlı’nın yanında kalamayacağını anlar. Kendisini yeni bir mücadelenin içinde bulur. Seher ise bunun intikamı için gözünü karartır ve Cevdet’i öldürebilmek için İzmir’e gelir. Ancak Cevdet, son anda burun buruna kaldığı ölümden kurtulur. Bu bölümde Cevdet ve Dağıstanlı Milli Mücadele için beraber hareket etmeye karar verirler. Peki, Vatanım Sensin 37.bölümün ardından merakla beklenen Vatanım Sensin 38.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin 38.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin 38.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak gibi isimlerin rol aldığı Vatanım Sensin 38.bölümü 21 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak.

Vatanım Sensin 37.bölüm izlemek için tıklayınız!

vatanım sensin son bölüm

Vatanım Sensin son bölümde neler oldu?

Hilal ile evlenmek isteyen Kerim, onu herkesten koruyabilmek için kaçırır. Hilal ne yapacağını bilemez. Kerim, Hilal ile evleneceğini ablası Seher’e iletir. Seher, bu sayede Dağıstanlı’nın onu affedeceğini dile getirir. Leon da Hilal’in peşindedir. Hilal’den kolay kolay vazgeçmeyen Leon, Kerim’in elinden onu kaçırmayı başarır. Azize, öğrendiği hadiselerden sonra kızını koruyabilmek için her şeyi yapmaya hazırdır.

Hilal’i kaçıran Leon’un, ona bir sürprizi vardır. Hilal’e evlenme teklifi yapan Leon, ona annesi Kirya Veronika’nın yüzüğünü hediye eder. Kerim’i takip eden Cevdet ise kızı Hilal ve Leon için Kerim’in karşısına çıkar. Kerim’in gözü dönmüştür ve sevdalandığı Hilal dahil herkesi öldürmeye yeltenir. Kerim’in, kızı Hilal’e zarar vermesinden korkan Azize harekete geçer ve Kerim’i sırtından vurarak öldürmeyi başarır.

vatanım sensin

Milli mücadelenin gidişatı için büyük önem taşıyan Efeler Meclisi ile hakikatleri paylaşmak isteyen Cevdet, Dağıstanlı ile yüzleşir. Cevdet, Dağıstanlı’nın yanındaki efelerden birinin Yunan General Filippos’un adamı olduğunu ve Dağıstanlı’ya ihanet ettiğini savunur. Cevdet ile Dağıstanlı, birlikte hareket etmeye karar verirler. Cevdet başlayan isyanı bastırması ve Ankara’ya yardım etmesi için Dağıstanlı’yı ikna etmek zorundadır. Fakat Seher’in, kardeşinin intikamını almak için İzmir’e inişi tüm planları alt üst eder.

Bolşeviklerin, Türklere yardım ettiği dedikodusu ayyuka çıkmış, Ankara’yı kafirle işbirliği yapmakla suçlayanlar ayaklanmıştır. Filippos ise silahları kendisine değil, Türk ordusuna veren Rusları cezalandırmak üzere ordudaki Bolşeviklerin peşine düşer. İfşa olma tehlikesiyle karşı karşıya kalanlar arasında Leon da vardır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR