Diriliş Ertuğrul 101.bölüm fragmanı! Kim idam ediliyor?

TRT 1'in rekor kıran dizisi Diriliş Ertuğrul 101.bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölüm adeta nefesleri keserken Diriliş Ertuğrul 101.bölüm fragmanı büyük merak konusu oldu. Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde neler olacak? İşte öne çıkan detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 10.01.2018 15:16 GÜNCELLEME 10.01.2018 15:16 Televizyon
Diriliş Ertuğrul 101.bölüm fragmanı! Kim idam ediliyor?
Diriliş Ertuğrul 101.bölüm fragmanı! Kim idam ediliyor?

Son bölümüyle izleyenleri ekranlara kilitleyen Diriliş Ertuğrul 101.bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz bölümde Karacahisar Tekfur'u Ares, Ertuğrul Bey'in oğlu Gündüz Alp'i kaçırdıktan sonra düzenlediği hain planlar ekranlara geldi. Peki Diriliş Ertuğrul 101.bölümünde neler olacak? "Bu gaza ile Nikea'nın ve dahi Konstantiniyye'nin fetih yolunu açmış olacağız. Hedefimiz güneşin doğduğu yerden battığı yere kadar olan tüm cihandır" diyen Ertuğrul savaşı tamamen başlatacak mı? İşte TRT 1 ekranlarının reyting rekoru kıran Diriliş Ertuğrul 101.bölüm fragmanı ve özeti

Diriliş Ertuğrul 101.bölüm 2.fragmanı! Savaş başlıyor...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 101.BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölüm ne zaman? TRT 1 resmi Twitter hesabı ile Diriliş Ertuğrul Twitter sayfasından aynı anda yapılan açıklamada 4 sezondur devam eden ve izleyicilerin yoğun ilgi gösterdiği Diriliş Ertuğrul dizisinde kaliteden taviz vermemek adına bir haftalık bir gecikme olacağı söylendi.

diriliş-yeni-bölümü-ne-zaman

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 101.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Karacahisar Kalesi baskınına hazırlanan Ertuğrul, Gündüz’ün kaçırıldığını öğrenince kale baskınını ertelemiş ve Gündüz’ü geri kurtarmak için harekete geçmişti. Atsız’ın içeriden verdiği istihbaratlar doğrultusunda alplarıyla beraber kaleye kılık değiştirerek sızan Ertuğrul, Gündüz’ü kurtarıp obaya getirmiş ve gazânın başladığını apaçık ilân etmişti.

Ertuğrul’un Karacahisar Kalesi’ni fethetmek için kuracağı yeni plan ne olacak? Kaleye ne gibi hamleler yapacak? Karacahisar Kalesi’nin fethi gerçekleşebilecek mi? Tekfur Ares, Ertuğrul’un kaledeki askerlerin bir kısmını öldürüp Gündüz’ü kurtarmasından sonra kale kapılarının kapatılmasını emretmiş ve Türklerle savaşın başladığını söylemişti.

Ares’in bu açık savaşa dair planları ne olacak? Ertuğrul’un kaleye taarruzunu engellemek için ne yapacak? Ertuğrul’u bu sefer de durdurabilecek mi? Sancar’a Turgut’u öldürtüp sonra da obayı basarak beyliği almayı planlayan Bahadır Bey,Turgut’un tuzağı bertaraf edip obaya dönmesinden sonra bu planını gerçekleştirememişti.

Bey olma hırsından vazgeçmeyen Bahadır Bey’in yeni planı olacak? Obayı basmak için hangi hamleleri yapacak? Tekfur Ares’le işbirliğine yanaşacak mı? Turgut ve Aslıhan, Bahadır Bey’in planlarını öğrenip bertaraf edebilecekler mi?

diriliş-101-5465

YENİ BÖLÜM TAHMİNLERİ

Uc beyi olarak Ertuğrul Bey kalenin fethi için toy yapmaktadır. Bahadır Bey'e toydadır. Ares kaleye sızan Alpleri bulmak için toplantı yapar ve hemen akabinde Karacahisar kalesine sızan Alpleri bulur ve hepsini idam eder.

Bahadır Bey toya katılmadan önce Sancar Bey ile görüşüp Aslıhan hatunun otağını ele geçirmesini ister. Sancar Bey otağı basar ve Aslıhan hatunu etkisiz hale getirir. Turgut Alp ise o sırada toydadır.

Bahadır Bey istediği Çavdar obasını sonunda ele geçirir. Ertuğrul Bey ve Turgut Alp Çavdar obasını geri almak için obaya baskın yaparlar.

"Bu gaza ile Nikea'nın ve dahi Konstantiniyye'nin fetih yolunu açmış olacağız. Hedefimiz güneşin doğduğu yerden battığı yere kadar olan tüm cihandır" diyen Ertuğrul savaşı tamamen başlatıyor

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 101.bölümü 10 Ocak çarşamba günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşacak.

YORUMLAR 29 TÜMÜ
  • menzil sofileri 6 yıl önce Şikayet Et
    Çarşamba Ertuğrul cuma payitaht perşembe ulul emare salı aliye biz hep TRT deyiz ELHAMDÜ lillahi
    Cevapla
  • karanfil demeti 6 yıl önce Şikayet Et
    Harika bir dizi böyle dizilere ihtiyacımız var
    Cevapla
  • cemilinşaat 6 yıl önce Şikayet Et
    hastasıyız dede
    Cevapla
  • ekrem korkmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    iyi de karacahisar kalesini Etuğrul fethetmiyor ki.
    Cevapla
  • aydıncebe 6 yıl önce Şikayet Et
    diziyi her hafta merakla bekliyor ve izliyorum tek eleştirecegim nokta şu kadın işlerini aşk meşk i bu kadar işlemeyin kardeşim muhteşem yüzyıldan farkı kalmayacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR