Diriliş Ertuğrul 103.Bölüm fragmanı! Kılınan namazla...

TRT 1'in gözde dizisi Diriliş Ertuğrul 103.bölüm fragmanı yayınlandı. Kale savaşı merakla beklenen Diriliş Ertuğrul 103.bölüm fragmanı izleyenleri şaşırttı. İşte her bölümü farklı bir heyecana sahne olan Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümü ile ilgili detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 24.01.2018 10:49 GÜNCELLEME 24.01.2018 10:49 Televizyon
Diriliş Ertuğrul 103.Bölüm fragmanı! Kılınan namazla...
Diriliş Ertuğrul 103.Bölüm fragmanı! Kılınan namazla...

Son bölümüyle izleyenlerin nefesini kesen Diriliş Ertuğrul 103.bölüm fragmanı yayınlandı. Karacahisar Kalesi'ne düzenlenecek olan fetih için gün sayan Ertuğrul savaşı tamamen başlatır. Peki Diriliş Ertuğrul 103.bölümünde neler olacak? "Hükmünüzü çiğnedim, düzeninizi yıktım. Gayri Karacahisar Kalesi benim hakimiyetindedir" diyen Ertuğrul Bey Ares'in kellesini alacak mı? İşte Diriliş Ertuğrul 103.bölüm fragmanı ve merak edilenleri...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 103.BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 103.bölümü 24 Ocak çarşamba günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 103.BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 103.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Ertuğrul, mancınık yerinde Bahadır Bey’in cesedini bulamayınca onun kaçtığını anlamış ve onu ayağına getirmesi için Turgut’u Çavdar Obası’na göndermişti. Çavdar Obası’nı basıp beyliğe kurulan Bahadır Bey ise Aslıhan ile Turgut’u esir almıştı. Ertuğrul, Bahadır Bey’in bu yaptıklarını öğrenip Çavdar Obası’na giderken karşısına Atsız çıkmış, ondan da Ares ile Bahadır Bey’in işbirliğini ispatlayan mektubu almıştı. Nihayetinde Çavdar Obası’na giden Ertuğrul bütün suçlarından sonra Bahadır Bey’i, Sancar’ı ve onlardan yana olan beyleri bertaraf etmiş, Karaca’yı da Aslıhan öldürmüş, böylece hainler yok edilip Çavdar Obası da Türk obaları da huzura kavuşmuştu. Bahadır’ı ortadan kaldırdıktan sonra Karacahisar Kalesi’ni fethetmek için önünde hiçbir engel kalmayan Ertuğrul nasıl bir plan ortaya koyacak? Kaleye açılan gizli geçitten girebilecek mi? Kalede ne gibi bir mukavemetle karşılaşacak? Kale fethedilebilecek mi? Titan’ın tuzak kurup Ertuğrul’u öldürmesini bekleyen Ares, planının başarısız olduğunu öğrendikten sonra ne yapacak? Kalede ne gibi tedbirler alacak? Ertuğrul kaleye girerse ne yapacak? Kaleyi kaybedecek mi? Yoksa Ertuğrul’u mağlup mu edecek?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 103.BÖLÜM TAHMİNLERİ

Ertuğrul Bey Karacahisar Kalesi'ni almak için kararlıdır. Sefer öncesi namaz kılınır dua edilir. Kale'ye hareket başlar bu arada Atsız'ın emrindeki Alpler gizli geçidin önünü temizler.

Titan'a haber eden kalleş de cezasını bulur. Ares, Titan'ın Ertuğrul Bey'i öldürdüğünü sanarak eğlence düzenler. Alpler haçlı zırhı giyip Ertuğrul Bey komutasında kaleyi basar.

Ertuğrul Bey'i gören Ares adeta şoke olur. Kaleden kaçmak için gizli planını devreye sokar. Ertuğrul Bey ise Deli Demir'in yadigarı olan ve pusuda Ares'in eline geçen pusatını tekfurluk tahtına saplar ve görünün o ki Karacahisar Kalesi fethedilir.

Ares'in kaçıp kurtulacağı veya öleceği önümüzdeki bölümde netlik kazanacak.

diriliiş-ertuğrul-103-bölüm-fragmanıı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL KAÇINCI OLDU?

Önceki akşam reyting listelerinde 3 iddialı dizi kıyasıya bir rekabet yaşadı.

Her hafta olduğu gibi bu hafta da TRT 1 ekranlarının efsane dizisi Diriliş Ertuğrul hem total hem de AB grubunda lider oldu.

Dizi total grubunda 17 reyting ve 34.51 share alırken, AB grubunda ise 20.23 reyting ve 41.37 share’a sahip oldu.

“Diriliş Ertuğrul” önceki akşam aldığı performanslarla pek şaşırtmadı.

YORUMLAR 4
  • Ahmet Özbir 6 yıl önce Şikayet Et
    OSMANLI İSLAMI KILICI, EHL-İ SÜNNET'İN GÖZBEBEĞİDİR! Çok ama çok seviyoruz ecdadım OSMANLI'YI! Masonların yıllarca kötülemesi tıraşa mango, sevdamız ÖLÜMÜNE LO !
    Cevapla
  • elif çakıroğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    tarihte karacahisar kalesi ertuğrul öldükten sonra ele geçiriliyor ....
    Cevapla
  • mehmet emin 6 yıl önce Şikayet Et
    Bazi tarihcilere gore iki defa feth olunuyor,birincisi Ertugrul Gazi ikincisi de Osman Gazi tarafindan, belli bir donem elden cikmis tekrar alinmistir...
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Allahu Akbar Allahu Akbar Allahu Akbar
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR