Frank panzehire ulaşabilecek mi?

Üç altın kural, bir adam ve tehlikeli yolculuk! Taşıyıcı hafta içi her gün 19:00’da Ülke TV’de…

ABONE OL
GİRİŞ 27.01.2020 15:06 GÜNCELLEME 27.01.2020 15:06 Televizyon
Frank panzehire ulaşabilecek mi?
Frank panzehire ulaşabilecek mi?

Heyecan ve tehlikeli yolculuğun nefes kestiği Taşıyıcı’da bugün Frank’ın, sağlık sektöründe kullanılması için üretilen mikroçip paketlerini sınıra götürmesi gerekir. Ancak Frank için basit gibi görünen görev ölümcül bir tehditte dönüşür. 

 


2. Bölüm 


Frank, sınıra götürmek için bir paket teslim alamaya gider. Ancak teslimatta kendisine on sekiz saat sonra aktif hala gelen bir zehir enjekte edilir. Frank’ı yaşatacak panzehir ise paketi teslim edeceği kişinin elindedir.  Frank’ın on sekiz saat içinde paketi teslim etmesi için Cenevre polisini geçmesi gerekir. Frank’ın aşması gereken engel sadece polis değildir. Ortağı Carla, Frank’ın zehirden kurtulması için başka yollar denemeye başlar. Frank panzehri bulabilecek mi? 

 


Üç altın kural, bir adam ve tehlikeli yolculuk! Taşıyıcı hafta içi her gün 19:00’da Ülke TV’de…


Genel Konu: 
Diğer taşıyıcıların kabul etmediği tüm zorlu işleri alan Frank, bilinen en iyi taşıyıcıdır. İşini yaparken Frank’ın değişmeyen üç altın kuralı vardır: anlaşmayı değiştirme, isim öğrenme, asla paketi açma! Frank, asla değiştirmem dediği kuralları, karşısına çıkan zorluklar sonucu çiğnemek zorunda kalır. Kurallarının değişmesi onu beklemediği sonuçlara götürür. Ancak sonunda Frank, muhteşem şatosuna dönmek için tehlikeleri bir bir aşmanın yolunu bulur!


Künye:

Yönetmenler: Frank Spotnitz, Timothy Lea, Alexander M. Rümelin
Oyuncular: Chris Vance, François Berléand, Delphine Chanéac
Ülke: Fransa, Kanada, Almanya, ABD

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR