Vietnam'da keyif dolu bir gezi

Özlem Tunca’nın sunumuyla Dünyayı Geziyorum her Pazar 15:20’de Kanal 7’de…

ABONE OL
GİRİŞ 08.02.2020 08:42 GÜNCELLEME 08.02.2020 08:42 Televizyon
Vietnam'da keyif dolu bir gezi
Vietnam'da keyif dolu bir gezi

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum dünyanın dört bir yanından ilginç görüntüleri izleyicisiyle buluşturuyor. Dünyayı Geziyorum bu hafta sımsıcak insanları ve doğasıyla Vietnam’dan evlere konuk olacak.  

 

Dünyayı karış karış gezerek ilginç yaşam tarzlarını, benzersiz manzaraları ve geçmişten bugüne taşınan tarihi eserleri görme fırsatı sunan Dünyayı Geziyorum yeni adreslerle ekranlardaki yerini alıyor.  Dünyayı Geziyorum bu hafta zengin tarihiyle Vietnam’dan izleyici karşısına çıkacak. Dünyayı Geziyorum ekibi Vietnam’da ilk olarak meydanları gezdi. Tarihi ve modern yapıların iç içe olduğu meydanları dolaşan Özlem Tunca, ülkenin tarihine dair bilgi verdi. Dünyayı Geziyorum ekibinin bir sonraki durağı Vietnam’ın tarihi postanesi oldu. Özlem Tunca hala kullanımda olan ve turistler tarafından da sıklıkla ziyaret edilen postanede hediyelik eşyaların satıldığı mağazalardan alışveriş yaptı. Dünyayı Geziyorum ekibi Vietnam’ın doğal güzelliklerini görmek için tekne gezisine çıktı. Tekneyle Mekong Nehri’ne açılan Özlem Tunca izleyicileri için renkli görüntüler derledi.  

Dünyayı Geziyorum ekibi son olarak Vietnam sokaklarında günlük yaşamlara göz attı. Sokaklarda dolaşırken piton yılanı gören Özlem Tunca yılanı kucağına aldı. Heyecan dolu anlar yaşayan Özlem Tunca, yılanı boynuna dolayarak korkusunu yenmeye çalıştı.

 

Özlem Tunca’nın sunumuyla Dünyayı Geziyorum her Pazar 15:20’de Kanal 7’de…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR