Chu Chi tünellerinden etkileyici kareler

Özlem Tunca’nın sunumuyla Dünyayı Geziyorum her Pazar 15:20’de Kanal 7’de…

ABONE OL
GİRİŞ 15.02.2020 11:05 GÜNCELLEME 15.02.2020 11:06 Televizyon
Chu Chi tünellerinden etkileyici kareler
Chu Chi tünellerinden etkileyici kareler

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum dünyanın dört bir yanından ilginç görüntüleri izleyicisiyle buluşturuyor. Dünyayı Geziyorum bu hafta köklü tarihiyle Vietnam’daki gezisine kaldığı yerden devam edecek.

 

 

Dünyayı karış karış gezerek ilginç yaşam tarzlarını, benzersiz manzaraları ve geçmişten bugüne taşınan tarihi eserleri görme fırsatı sunan Dünyayı Geziyorum yeni adreslerle ekranlardaki yerini alıyor.  Dünyayı Geziyorum bu hafta zengin tarihi, sıcacık insanlarıyla Vietnam’daki serüvenini sürdürüyor. Günyayı Geziyorum ekibi Vietnam’da ilk olarak her yıl binlerce turisti ağırlayan Chu Chi tünellerine gitti. Özlem Tunca Vietnam savaşı sırasında kullanılan ve savaş izlerini bugüne taşıyan tünellerde gezerken Vietnam’ın tarihini anlattı. Amerikan askerlerinin sığamayacağı büyüklükte kazılan tünellerde geçmişin izlerini süren Özlem Tunca gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Daracık tünelden soluk soluğa çıkan Özlem Tunca ormanda yürüyüş yaptı. Yürüyüş esnasında bölge rehberinden Vietnam savaşına dair bilgi alan Tunca, duyduklarından çok etkilendi. Dünyayı Geziyorum ekibinin bir sonraki durağı savaş sırasında kullanılan silahların ve kalıntıların sergilendiği müze oldu. Yaşanan acıların gözler önüne serildiği müzeyi gezen Özlem Tunca gözyaşlarına hakim olamadı.

Dünyayı Geziyorum ekibi son olarak Vietnam pazarlarını gezdi. Her bütçeye hitap eden pazarda meyve standını görünce kendine hakim olamayan Yakupcan, durian meyvesini yemek için sabırsızlandı. 

 

 

Özlem Tunca’nın sunumuyla Dünyayı Geziyorum her Pazar 15:20’de Kanal 7’de…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR