VİETNAM’DA BABUN SÜPRİZİ

Özlem Tunca'nın sunumu ile her hafta Pazar günleri 15.20'de Kanal7 ekranlarına gelen Dünyayı Geziyorum bu hafta da Vietnam'ı keşfetmeye devam edecek. Bu haftaki bölümde Vietnam'ın apayrı gezi yerlerini keşfederken aynı zamanda sizlere de bu adresleri tanıma fırsatı sunan gezi programını sakın kaçırmayın.

ABONE OL
GİRİŞ 28.02.2020 15:49 GÜNCELLEME 28.02.2020 15:49 Televizyon
VİETNAM’DA BABUN SÜPRİZİ
VİETNAM’DA BABUN SÜPRİZİ

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum dünyanın dört bir yanından ilginç görüntüleri izleyicisiyle buluşturuyor. Dünyayı Geziyorum bu hafta Vietnam’daki serüvenine kaldığı yerden devam ediyor.

 

 

Dünyayı karış karış gezerek ilginç yaşam tarzlarını, benzersiz manzaraları ve geçmişten bugüne taşınan tarihi eserleri görme fırsatı sunan Dünyayı Geziyorum yeni adreslerle ekranlardaki yerini alıyor.  Dünyayı Geziyorum bu hafta köklü tarihi ve muhteşem manzaralarıyla Vietnam’dan izleyici karşısına çıkacak. Özlem Tunca Vietnam’da ilk olarak dünyanın yedi harikasından biri olarak gösterilen Ha Long körfezine gitti. Yılda altı milyondan fazla turisti ağırlayan körfezde denize açılan Özlem Tunca karşısına çıkan manzarayı görünce gözlerine inanamadı. İki binden fazla adanın yer aldığı körfezi keşfe çıkan Özlem Tunca yemyeşil ormanların arasından geçerek turistlerin uğrak noktası olan Sürpriz mağarasını gezdi. Mağaranın içerisindeki sarkıt ve dikitleri gören Özlem Tunca milyonlarca yıl öncesini bugüne taşıyan mağarada şaşkınlığını gizleyemedi.

 

 

Körfezde bambu teknelerle gezinin meşhur olduğunu öğrenen Dünyayı Geziyorum ekibi babunların yaşadığı bir adaya gelince vahşi babunların saldırmasıyla heyecan dolu anlar yaşadı.  

 

Özlem Tunca’nın sunumuyla Dünyayı Geziyorum her Pazar 15:20’de Kanal 7’de…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR