Thai masajının doğduğu tapınak Dünyayı Geziyorum'da

Özlem Tunca’nın sunumuyla Dünyayı Geziyorum her Pazar 15:20’de Kanal 7’de…

ABONE OL
GİRİŞ 10.04.2020 14:30 GÜNCELLEME 10.04.2020 14:30 Televizyon
Thai masajının doğduğu tapınak Dünyayı Geziyorum'da
Thai masajının doğduğu tapınak Dünyayı Geziyorum'da

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum dünyanın dört bir yanından ilginç görüntüleri izleyicisiyle buluşturuyor. Dünyayı Geziyorum bu hafta Asya’nın incisi Tayland’dan evlere konuk olacak. 

 

Dünyayı karış karış gezerek ilginç yaşam, benzersiz manzaraları ve geçmişten bugüne taşınan tarihi eserleri görme fırsatı sunan Dünyayı Geziyorum yeni adreslerle ekranlardaki yerini alıyor.  Dünyayı Geziyorum bu hafta muhteşem gökdelenleri, benzersiz doğasıyla Tayland’dan izleyici karşısına çıkacak. Dünyayı Geziyorum ekibi ilk olarak yüzen bir restoranda yemek yedi. Nehir üzerinde bir yandan gezip bir yandan birbirinden ilginç yemekleri tadan Özlem Tunca keyif dolu anlar yaşadı. Dünyayı Geziyorum ekibi daha sonra Asya’nın en büyük Çin mahallesine gitti. Temelleri 1782 yılında atılan mahallenin tarihini anlatan Özlem Tunca izleyicileri için renkli görüntüler derledi. Dünyayı Geziyorum ekibinin bir sonraki durağı Tayland’ın meşhur tapınaklarından olan ve Thai masajının doğduğu ‘Yatan Buda’ tapınağı oldu. Mimarisiyle görenleri kendisine hayran bırakan tapınağı gezen Özlem Tunca , tapınağın tarihini ve yapıların özelliklerini izleyicileri için öğrendi.

Dünyayı Geziyorum ekibi son olarak Tayland’ın meşhur gece pazarlarını gezdi. Tayland’ın geleneksel lezzetlerinin satıldığı pazarda rengarenk tezgahları dolaşan Dünyayı Geziyorum ekibi birbirinden ilginç yemekleri görünce çok şaşırdı.

 

Özlem Tunca’nın sunumuyla Dünyayı Geziyorum her Pazar 15:20’de Kanal 7’de…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR