Pierre Loti Tepesi'nden İstanbul

İnsanları, toplumun özünü, gelenek ve görenekleri daha yakından tanımanın en iyi yanı yolculuğa çıkmaktır diyen Mehmet Ercan ile Yol Hikayesi Ülke TV’de...

ABONE OL
GİRİŞ 05.05.2020 13:50 GÜNCELLEME 05.05.2020 13:50 Televizyon
Pierre Loti Tepesi'nden İstanbul
Pierre Loti Tepesi'nden İstanbul

Anadolu insanının masum, el değmemiş ve kendilerine has öykülerinin anlatıldığı Mehmet Ercan İle Yol Hikâyesi Ülke TV’de… Mehmet Ercan bugün adını Fransız yazar Pierre Loti’den alan İstanbul’un en güzel manzarasına sahip Pierre Loti Tepesi’ne gidecek.

 

İnsanları, toplumun özünü, gelenek ve görenekleri daha yakından tanımanın en iyi yanı yolculuğa çıkmaktır diyen Mehmet Ercan ile Yol Hikayesi Ülke TV’de... Mehmet Ercan bugün İstanbul’a Pierre Loti’nin gözünden bakacak. Eyüp Sultan’ın sıkça ziyaret edilen meşhur tepesinde çayını içip, tarihi mekânın tadını çıkaracak. Mehmet Ercan’ın bir sonraki durağı ise Ramazan ayında bir başka güzel Eyüp Sultan Meydanı olacak. Ercan, tarihi semt Eyüp Sultan’ın manevi iklimini, halkının misafirperverliğini gerçekleştirdiği keyifli sohbetlerle ekrana taşıyacak.

Programda ayrıca şanslı gününde olan Yol Hikayesi ekibi, hayır için lokma döktüren bir hayırseverin ikramı leziz lokmalardan nasibini alacak.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR