İstihareye yatmak nedir?

Necmettin Nursaçan izleyicilerin yönelttiği dini soruları Kur’an-ı Kerim ışığında yanıtlıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 17.07.2020 12:14 GÜNCELLEME 17.07.2020 12:14 Televizyon
İstihareye yatmak nedir?
İstihareye yatmak nedir?

Nursaçan’la Sohbetler, İslamiyet’i doğru bir biçimde yaşamak için izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın yorumları, başarılı sunucu Muhsin Bay’ın sunumuyla ekrana gelen Nursaçan’la Sohbetler’de bu hafta istihareye yatmanın dindeki önemi üzerine bir sohbet gerçekleştirilecek.

 

Cumartesi sabahları Nursaçan’la Sohbetler ile taçlanıyor. İslamiyet’i hakkıyla yaşayabilmek için akıllara takılan soruların yanıt bulduğu Nursaçan’la Sohbetler’de bu hafta karar verilmesi gereken durumlarda yol gösterici olarak uygulanan istihareye yatma hakkında merak edilenler ekrana taşınacak. Nursaçan ‘İstihareye yatmak nedir ve istihare namazı nasıl kılınır? İstihare namazının duası nasıl olmalıdır? Rüyada görülen renklerin anlamı nedir? Evlilik için istihare yapılır mı? İstihareye uyarak yaptığımız bir işten dolayı sorumlu olur muyuz?’ sorularını canlı yayında yanıtlayacak.

Necmettin Nursaçan ayrıca sosyal medya üzerinden izleyicilerin yönelttiği dini soruları Kur’an-ı Kerim ışığında yanıtlıyor.

 

‘Nursaçan’la Sohbetler’ Muhsin Bay’ın sunumu, Necmettin Nursaçan’ın sohbetleriyle Kanal 7’de…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR