Turkuaz denizin huzur veren adresi ‘Muğla’

Dünyayı Geziyorum ekibi son olarak Güllük limanından bindiği tekneyle İasos Antik Kenti’nde tarihi yolculuğa çıkacak. Özlem Tunca’nın sunumuyla Dünyayı Geziyorum her Pazar 15:20’de Kanal 7’de…

ABONE OL
GİRİŞ 08.08.2020 12:07 GÜNCELLEME 08.08.2020 12:07 Televizyon
Turkuaz denizin huzur veren adresi ‘Muğla’
Turkuaz denizin huzur veren adresi ‘Muğla’

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum Anadolu’nun önemli bölgelerini karavanla geziyor. Dünyayı Geziyorum bu hafta turizm cenneti, mavinin büyüleyici güzelliğinin adresi Muğla Milas’a gidecek.

 

Dünyayı karış karış gezerek ilginç yaşam, benzersiz manzaraları ve geçmişten bugüne taşınan tarihi eserleri görme fırsatı sunan Dünyayı Geziyorum’un bu haftaki durağı tarihi dokusu, doğal güzellikleri ile yaz aylarının vazgeçilmez yerlerinden biri olan Muğla’yı keşfe çıkacak. Yemyeşil ormanları, pırıl pırıl denizi ile ziyaretçilerine keyifli bir tatil keyfi yaşatan Muğla’da, Özlem Tunca, turkuaz renginde kaybolacak. Milas gezisine yöresel tatlardan hazırlanan Çökertme kahvaltısı ile başlayan Tunca, tekne turu ile denize doyacak. Sonra her evde bir dokuma tezgahı bulunan Türkmen köyüne giden Özlem Tunca, meşhur dokuma halılarının güzelliklerini ekrana taşıyacak. 

Dünyayı Geziyorum ekibi son olarak Güllük limanından bindiği tekneyle İasos Antik Kenti’nde tarihi yolculuğa çıkacak.

 

Özlem Tunca’nın sunumuyla Dünyayı Geziyorum her Pazar 15:20’de Kanal 7’de…

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR