Estetik operasyonların İslamiyet'teki yeri

Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe 09:45, her Pazar ise 09:50’de Kanal 7’de…

ABONE OL
GİRİŞ 13.11.2020 15:32 GÜNCELLEME 13.11.2020 15:32 Televizyon
Estetik operasyonların İslamiyet'teki yeri
Estetik operasyonların İslamiyet'teki yeri

İslamiyet’e dair merak edilen konular Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı’nda ekranlardaki yerini alıyor. Prof. Dr. Mustafa Karataş, Muhabbet Kapısı’nda bugün kişinin görünüşünü değiştirmek amacıyla yaptırdığı estetik operasyonlara İslamiyet’in bakış açısını ele alacak.

 

Dini konularda akıllara takılan konular, Allah’ın Müslümanlara emirleri, Hz. Muhammed’in ümmetine verdiği tavsiyeler ve Kur’an-ı Kerim’de yer alan mesajlar Muhabbet Kapısı ile ekrana geliyor.  Programda bugün son yıllarda hızla artan estetik operasyonların İslamiyet’teki yeri üzerine bir sohbet gerçekleştirilecek. Mustafa Karataş, ‘Estetik ameliyat yaptırmak caiz midir? İslam’da estetik müdahalenin ölçüsü nedir? Botoks ve burun estetiği günah mıdır? Saç ekimi ve peruk caiz midir? Dövme, gusül, abdest ve diğer ibadetlere engel olur mu?’ sorularını canlı yayında yanıtlayacak.

Manevi hayatı şekillendiren konularda akıllara takılan sorular, İslam’da birlik ve beraberliğin önemi, aile hayatında dikkat edilmesi gereken noktalar, günlük yaşamda karşılaşılan sorunlar her hafta Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetiyle Muhabbet Kapısı’nda ele alınıyor.  

 

Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe 09:45, her Pazar ise 09:50’de Kanal 7’de…

YORUMLAR 1
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Karataş bir hocanın takinmayacagi bir üslup takiniyor.. tesetture muhalif kadinlarla program yapıyor.. tesettüre aykiri giyimi insanlarin nazarinda normallestiriyor.. imami azam gibi mezhep imamlarinin fetvalarini bile alaya alacak kadar ileri gidiyor.. Karataş inci gibi hocalar içinde kara bir taş gibi..
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR