Osmanlı'da yemek kültürü nasıldı?

Nermin’in Enfes Mutfağı, Ramazan ayı boyunca hafta içi her gün saat 10:45’te Kanal 7’de

ABONE OL
GİRİŞ 20.04.2021 14:01 GÜNCELLEME 16.06.2021 14:56 Televizyon
Osmanlı'da yemek kültürü nasıldı?
Osmanlı'da yemek kültürü nasıldı?

Ekranların sevilen programı Nermin’in Enfes Mutfağı’nda pratik tarifler, lezzetli yemekler, şık sunumlar izleyiciye aktarılıyor. Nermin Gül, bugün araştırmacı Berna Çaçan’ı konuk edecek. Çaçan, Osmanlı mutfağının merak edilen yönlerini canlı yayında izleyiciye aktaracak.

Sosyal medyanın sevilen ismi Nermin Gül, Nermin’in Enfes Mutfağı ile ekrandaki yerini alıyor. Birbirinden lezzetli yemekler, hayatın içinden konular, sağlık dolu bilgiler, Ramazan ayı boyunca hafta içi her gün Nermin’in Enfes Mutfağı’yla evlere konuk oluyor. Nermin’in Enfes Mutfağı’nın bugünkü konuğu araştırmacı Berna Çaçan olacak. Osmanlı mutfağının sırlarını canlı yayında anlatacak olan Çaçan, padişah ve sultanların yemek alışkanlıklarından da bahsedecek. Nermin Gül ise Osmanlı mutfağının seçkin lezzetlerinden Hudeybiye çorbası, nar taneli kuzu eti ve sabuniye helvası tariflerini uygulamalı olarak gösterecek.

Nermin Gül’ün yıllardır sosyal medyada verdiği birbirinden nefis tarifler, gün sofralarının vazgeçilmez ikramlıkları ve muhteşem yemek menüleri Nermin’in Enfes Mutfağı’yla Kanal 7 ekranlarında yer alıyor.

Nermin’in Enfes Mutfağı, Ramazan ayı boyunca hafta içi her gün 10:45’te Kanal 7’de…

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR