Bayrama özel sohbetler Kanal 7'de

Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe ve Pazar 09:45’te Kanal 7’de…

ABONE OL
GİRİŞ 12.05.2021 12:00 GÜNCELLEME 12.05.2021 12:00 Televizyon
Bayrama özel sohbetler Kanal 7'de
Bayrama özel sohbetler Kanal 7'de

İslamiyet’e dair merak edilen konular, Kanal 7 Program Koordinatörü Nursel Tozkoparan ve Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı’yla ekrana geliyor. Tozkoparan ile Karataş, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde bayrama özel sohbetlerle evlere konuk olacak.

Kanal 7 ekranlarının sevilen ismi Prof. Dr. Mustafa Karataş ve Kanal 7 Program Koordinatörü Nursel Tozkoparan’ın sunduğu Muhabbet Kapısı dini konularda özen gerektiren konuları izleyicisine aktarmaya devam ediyor. Muhabbet Kapısı bayramın ilk gününde çok özel sohbetlerle izleyici karşısına çıkacak. Yaşanan pandemi yüzünden sevdiklerinden ayrı kalanlara yoldaş olan programda bayramın birleştirici gücü üzerine konuşulacak. Mustafa Karataş ayrıca bayramda sıla-i rahmin önemini, bayramlarda küslüğe son verilmesiyle ilgili hadisleri ve yapılacak ibadetleri Muhabbet Kapısı’nda anlatacak.

Manevi hayatı şekillendiren konularda akıllara takılan sorular, İslam’da birlik ve beraberliğin önemi, aile hayatında dikkat edilmesi gereken noktalar, günlük yaşamda karşılaşılan sorunlar her hafta Nursel Tozkoparan’ın soruları, Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetiyle Muhabbet Kapısı’nda ekrana taşınıyor.
 
Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe ve Pazar 09:45’te Kanal 7’de…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR