Türk Sanat Müziği'nin naif sesi Melihat Gülses Dünden Bugüne'de

Her hafta ses ve sinema sanatçılarının dünyasını ekrana taşıyarak izleyenlerin yüreklerine dokunan ‘Dünden Bugüne’ her Cumartesi saat 12.15’te Ülke TV’de.

ABONE OL
GİRİŞ 12.05.2021 12:03 GÜNCELLEME 12.05.2021 12:03 Televizyon
Türk Sanat Müziği'nin naif sesi Melihat Gülses Dünden Bugüne'de
Türk Sanat Müziği'nin naif sesi Melihat Gülses Dünden Bugüne'de

Oynadıkları filmlerle, tiyatro oyunlarıyla, söyledikleri şarkılarla toplumun sevgisini ve saygısını kazanmış ünlü sanatçıların hayatının anlatıldığı Dünden Bugüne yeni bölümüyle ekrandaki yerini alıyor. Dünden Bugüne’ye bu hafta Türk Sanat Müziği’nin en naif sanatçılarından Melihat Gülses konuk oluyor.   

Yaptıkları işlerle hayata renk katmış usta isimler sanat yaşamının dününü ve bugününü Dünden Bugüne’de izleyicilerle paylaşıyor. Eda Özdemir stüdyoda bu hafta 7’den 70’ye herkes tarafından beğenerek dinlenen Türk Sanat Müziği’nin  unutulmaz sanatçılarından Melihat Gülses’i ağırlıyor. 

Melihat Gülses müzikle ve musikiyle geçen sanat hayatının bilinmeyen yönlerini Dünden Bugüne izleyicisiyle paylaşacak. Gülses programda ayrıca şarkılarının ve kendisinin neden bu kadar beğenildiğine dair değerlendirmede bulunacak.

Eda Özdemir’in sunumuyla her hafta ses ve sinema sanatçılarının dünyasını ekrana taşıyarak izleyenlerin yüreklerine dokunan ‘Dünden Bugüne’ her Cumartesi saat 12.15’te Ülke TV’de.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR