Usta Sanatçı Esat Kabaklı Dünden Bugüne'de

Her hafta ses ve sinema sanatçılarının dünyasını ekrana taşıyarak izleyenlerin yüreklerine dokunan ‘Dünden Bugüne’ her Cumartesi saat 12.15’te Ülke TV’de.

ABONE OL
GİRİŞ 11.06.2021 13:09 GÜNCELLEME 11.06.2021 13:09 Televizyon
Usta Sanatçı Esat Kabaklı Dünden Bugüne'de
Usta Sanatçı Esat Kabaklı Dünden Bugüne'de

Oynadıkları filmlerle, tiyatro oyunlarıyla, söyledikleri şarkılarla toplumun sevgisini ve saygısını kazanmış ünlü sanatçıların hayatının anlatıldığı Dünden Bugüne yeni bölümüyle ekrandaki yerini alıyor. Dünden Bugüne’ye bu hafta Türk Halk Müziği sanatçısı Esat Kabaklı konuk oluyor.  

Yaptıkları işlerle hayata renk katmış usta isimler sanat yaşamının dününü ve bugününü Dünden Bugüne’de izleyicilerle paylaşıyor. Eda Özdemir’in stüdyo konuğu olan Esat Kabaklı sanat hayatının dününü ve bugününü anlatacak. 

Geçtiğimiz sene sanat hayatındaki 50. Yılını kutlayan Türk Halk Müziği Sanatçısı Esat Kabaklı müziğe ve türküye olan tutkusunu dile getirecek. ‘Bil Oğlum, Gurbet Treni, Sürgün’ gibi türkülerle dinleyenlerin gönlünde taht kuran Kabaklı, çocukluk döneminden de  bahsedecek.

Eda Özdemir’in sunumuyla her hafta ses ve sinema sanatçılarının dünyasını ekrana taşıyarak izleyenlerin yüreklerine dokunan ‘Dünden Bugüne’ her Cumartesi saat 12.15’te Ülke TV’de.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR