Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Başkent Kulisi'nde

Başkent Kulisi’nin bu haftaki konuğu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu olacak. Karaismailoğlu, Türkiye’de ulaşım adına yapılan yenilikleri ve Kanal İstanbul projesiyle ilgili gelişmeleri canlı yayında ele alacak.

ABONE OL
GİRİŞ 18.06.2021 12:25 GÜNCELLEME 18.06.2021 20:42 Televizyon
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Başkent Kulisi'nde
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Başkent Kulisi'nde

Siyaset dünyasının önemli gelişmeler ve Ankara kulislerinde yaşananlar, Başkent Kulisi’nde değerlendiriliyor. Mehmet Acet bu hafta Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu konuk edecek.

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in moderatörlüğünde ekrana gelen Başkent Kulisi siyasetin nabzını tutmaya devam ediyor. Başkent Kulisi’nin bu haftaki konuğu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu olacak. Karaismailoğlu, Türkiye’de ulaşım adına yapılan yenilikleri ve Kanal İstanbul projesiyle ilgili gelişmeleri canlı yayında ele alacak. ‘Kanal İstanbul’la ilgili tartışmalar hakkında ne düşünüyor? Projeye karşı çıkanların suçlamaları yerinde mi? Yap, işlet, devret modeliyle yapılan işler yanlış mıydı? Demiryolu ve hızlı tren yatırımları ne durumda? Ulaştırma ve Altyapı alanında yürütülen büyük projeler ne durumda?’ soruları da programda yanıt bulacak.

Siyasi gelişmelerin, toplumsal olayların ve ülkede olup bitenin masaya yatırıldığı Başkent Kulisi her Pazar 11:50’de Kanal 7’de…

YORUMLAR 3
  • cevdet 2 yıl önce Şikayet Et
    samsun batı ve doğu cevre yolu reis in talimatına rağmen neden yapılmıyor sorun bakalım ne diyecek
    Cevapla
  • vahim 2 yıl önce Şikayet Et
    Kanal ne zaman bitecek ..Mürsülajdan ne zaman kurtulacaz...Bir kanal yetmez...Çok yapalım çabuk bitsin..
    Cevapla
  • iBRAHİM 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir sorun bakalım Konya Metrosu ne oldu. diye Ne diyecek kredi yok mu ?
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR