Cumhurbaşkanı Erdoğan Kanal 7 ve Ülke TV yayınında gündemi değerlendirecek

Cumhurbaşkanı Gündem Özel Kanal 7 ve Ülke TV ortak canlı yayın ile bu akşam saat 21:00'de Kanal 7 ve Ülke TV ekranlarında…

ABONE OL
GİRİŞ 18.08.2021 16:06 GÜNCELLEME 18.08.2021 21:34 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kanal 7 ve Ülke TV yayınında gündemi değerlendirecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kanal 7 ve Ülke TV yayınında gündemi değerlendirecek

Kanal 7 ve Ülke TV ortak canlı yayınıyla gerçekleşecek Cumhurbaşkanı Gündem Özel programında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son günlerde yaşanan doğal afetler başta olmak üzere birçok konuda merak edilen soruları cevaplayacak.

Hülya Seloni ve Taha Dağlı’nın moderatörlüğünde gerçekleşecek olan yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan “Sel Bölgesinde son durum ne? Sel felaketinin yaraları nasıl sarılacak? Yangınlar sonrası bölgede felaketin bilançosu ne? Afganistan’da neler oluyor? Taliban ile bundan sonraki süreç nasıl işleyecek? Türkiye’nin düzensiz göçmen sorunu ile mücadelesi ne aşamada? Salgına karşı aşı politikalarında bir değişiklik olacak mı?” sorularını yanıtlayacak.

Cumhurbaşkanı Gündem Özel Kanal 7 ve Ülke TV ortak canlı yayınla bu akşam saat 21:00'de Kanal 7 ve Ülke TV ekranlarında…

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 24 TÜMÜ
  • Erdal demir . 5 ay önce Şikayet Et
    Ben sayın cumhurbaskanimiza bir dilekce gondermistim beli oldumu acaba calistigim sirketler hakinda
    Cevapla
  • Erdal demir 5 ay önce Şikayet Et
    ben sayın cumhurbaskanimiza calistigim sirketler hakinda bi yorum gondermistim beli oldumu acaba
    Cevapla
  • büyük adaletsizlik 2 yıl önce Şikayet Et
    kamu çalışanları ile özel sektör çalışanlarının ücretleri ve sosyal hakları arasındaki uçurum giderilmeli. özel sektör çalışanlarının zararları tazmin edilmeli. gelen özel sektöre vuruyor, giden özel sektöre vuruyor. her çıkan yasa özel sektör çalışanlarının aleyhine. bu durumun düzeltilmesini istiyoruz. özel sektör emeklilerinin durumu ise daha da feci. çok büyük adaletsizlik var. bu durum acilen düzeltilmeli.
    Cevapla
  • Hikmet Araseyd2i6oi 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Çok Değerli Cumhurbaşkanım Rabim yar ve yardımcınız olsun inşallah başımızda eksik etmesin inşallah
    Cevapla
  • 4b memur 2 yıl önce Şikayet Et
    Kamu da sözleşmeli memura neden kadro verilmiyor. Bildiğim kadarıyla bütçe ye fazla yükü de yok. Memurda memuniyetsizlik ve motivasyon düşüklüğüne sebep oluyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR