Aşk şarkılarının usta ismi Atilla Atasoy Dünden Bugüne'de

Her hafta ses ve sinema sanatçılarının dünyasını ekrana taşıyarak izleyenlerin yüreklerine dokunan ‘Dünden Bugüne’ her Cumartesi saat 12.15’te Ülke TV’de.

ABONE OL
GİRİŞ 27.08.2021 11:36 GÜNCELLEME 27.08.2021 11:36 Televizyon
Aşk şarkılarının usta ismi Atilla Atasoy Dünden Bugüne'de
Aşk şarkılarının usta ismi Atilla Atasoy Dünden Bugüne'de

Oynadıkları filmlerle, tiyatro oyunlarıyla, söyledikleri şarkılarla toplumun sevgisini ve saygısını kazanmış ünlü sanatçıların hayatının anlatıldığı Dünden Bugüne yeni bölümüyle ekrandaki yerini alıyor. Dünden Bugüne’ye bu hafta ses sanatçısı Atilla Atasoy konuk oluyor.  

Yaptıkları işlerle hayata renk katmış usta isimler sanat yaşamının dününü ve bugününü Dünden Bugüne’de izleyicilerle paylaşıyor. Eda Özdemir’in bu haftaki konuğu aşk şarkıları ve gezgin kişiliğiyle bilinen sanatçı Atilla Atasoy olacak.

Beş yaşında mandolin çalmaya başladığını belirten Atilla Atasoy, hayatında ilkokul öğretmeninin çok ayrı bir yeri olduğundan bahsedecek. Babasının mesleği dolayısıyla şehir şehir gezdiğini anlatan usta sanatçı, gezgin kişiliğinin çocukluktan geldiğini izleyicilerle paylaşacak.

Eda Özdemir’in sunumuyla her hafta ses ve sinema sanatçılarının dünyasını ekrana taşıyarak izleyenlerin yüreklerine dokunan ‘Dünden Bugüne’ her Cumartesi saat 12.15’te Ülke TV’de.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR