Kimse Yok Mu, TV programı oldu

Kimse Yok Mu Derneği'nin faaliyetlerine ve ibretlik yardım hikayelerine geniş yer verecek Kimse Yok Mu TV programı başlıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 16.05.2011 16:55 GÜNCELLEME 16.05.2011 16:55 Televizyon
Kimse Yok Mu, TV programı oldu
Kimse Yok Mu, TV programı oldu

Programın suculuğunu ‘Salih Abi’ rolüyle Beşinci Boyut dizisinin başrolünde oynayan Cengiz Toraman ve yine Samanyolu TV’deki İstanbul Misafirhanesi Programın sunucusu Ahmet Bozkuş yapıyor. Beşinci Boyuz dizisiyle 5 yıldır darda kalanların Hızır gibi imdadına yetişen Cengiz Toraman şimdi de Kimse Yok Mu Derneğinin faaliyet gösterdiği 68 ülkede ve dünyanın dört bir yanında ‘Kimse Yok mu?’ diyenlerin Hızır gibi imdadına koşuyor.

Haiti'den İlginç Hayat Hikayeleri

Kimse Yok Mu Programının ilk bölümünde Haiti'de deprem sonrası felç olan hayat işleniyor. Programda insanların içinde bulunduğu zorluklar ve Kimse Yok Mu Gönüllüleri'nin uzattığı yardım eli sonrası gülen gözler ve yeşeren insanlık umuduna yer veriliyor. 2010 Haiti depreminde yaklaşık 300 bin kişi ölmüş ve 5 milyon insan depremden etkilenmişti. Depremden sonra başlayan kolera salgını hala devam ediyor. Kimse Yok Mu Derneği bir yandan Haiti’de tam teşekküllü hastane ve eğitim kompleksi kurarken, diğer yandan Haiti’ye çadır kent kuruyor ve yoksullara yardım dağıtıp,  yetimin başını okşuyor. Kimse Yok Mu Gönüllüleri programı Pazartesi 21:25'te Samanyolu TV’de.
 

KAYNAK : Haber 7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR