Survivor'da Nihat'ın kankası elendi

Show TV ekranlarında, Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği “Survivor'da bu hafta Tefik elendi.

ABONE OL
GİRİŞ 31.05.2011 10:28 GÜNCELLEME 31.05.2011 10:28 Televizyon
Survivor'da Nihat'ın kankası elendi
Survivor'da Nihat'ın kankası elendi

Adada düzenlenen oyunlarda yarışmacılar arasındaki rekabet giderek büyüyor. Bu hafta yapılan dokunulmazlık oyununu Taner kazandı. Oyunu kazanan Taner, dokunulmazlık kolyesini Özge Ulusoy’a verdi. Yapılan oylama sonucunda ise Derya Büyükuncu ve Tefik sms oylamasına kalan iki isim oluştu. Açıklanan sms oylarıyla adaya veda eden isim Tefik oldu. Tefik’in elenmesi, adadaki en yakın arkadaşı Nihat Doğan’ı derinden üzdü.

ELENEN İSİM: TEFİK

Geçtiğimiz haftalarda Asena ile sms oylamasına kalan Tefik, bu hafta da Derya Büyükuncu ile yarıştı. Asena’yı eleyen Tefik, Derya Büyükuncu’ya gelince yeteri kadar oy alamadı. Böylelikle sms oyları sonucunda Survivor adasına veda eden isim Tefik oldu.

NİHAT DOĞAN’IN ADADAKİ EN YAKIN ARKADAŞIYDI

Ünlüler ve Gönüllüler adaları birleştikten sonra yakın arkadaşlıkları dikkat çeken Tefik ve Nihat Doğan neredeyse sürekli birlikte hareket ediyordu. Ödül oyunlarında sürekli birbirlerini destekleyen ikili adada da birlikte eğlenceli zaman geçirmeyi tercih ediyordu. Tefik’in dün akşam yapılan ada konseyinde elenen isim olması ise Nihat Doğan’da adeta yıkım etkisi yarattı. Arkadaşına sarılan Nihat Doğan, Tefik’in gitmesinden duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR