Acun'dan 'şehit tepkileri'ne yanıt var

Ulusalcıların 'şehitleri önemsedi' diye Facebook ve Twitter başta olmak üzere sosyal medyada topa tuttuğu program yapımcısı Acun Ilıcalı, eleştirilere yanıt verdi..

ABONE OL
GİRİŞ 23.10.2011 19:52 GÜNCELLEME 23.10.2011 19:52 Televizyon
Acun'dan 'şehit tepkileri'ne yanıt var
Acun'dan 'şehit tepkileri'ne yanıt var

Acun'un kendi medya sitesinden yaptığı açıklama şöyle:

Dün sosyal medyada yer alan Başbakanımızın annesinin vefatı ertesinde yayın yapmadığımız ancak dün akşam yayın yaptığımız bilgisizlik ya da dikkatsizlikten kaynaklanan haksız bir suçlamadır.

Bu konuda bilinmesi gereken gerçek şudur ki, Başbakanımızın annesinin vefatının ertesi günü, aynı dün akşam olduğu gibi, Yetenek Sizsiniz Türkiye yayınlanmış yine bir ertesi gün Yetenek Sizsiniz Türkiye ekrana gelmiştir.

Ayrıca dün akşam yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye hain saldırıdan önce çekilmiştir.

Acun Medya ailesi olarak aziz şehitlerimizin acısını her Türk evladı gibi derinden yaşıyor, kederli ailelerine başsağlığı diliyoruz.
 
Kamuoyuna önemli duyurulur.

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Yavuzhan Karagöz 12 yıl önce Şikayet Et
    şehitleri önemsedi diye değil önemsemedi diye.. Kalleşlik yapacaksanız bunu gizli gizli çaktırmadan yapın HABER7... Ulusalcılar ACUN a şehitleri önemsemedi diyerek tepki gösterdiler. Münafıklığın lüzumu yok... Müslüman geçiniyorsunuz birde...
    Cevapla
  • mehmet ali 12 yıl önce Şikayet Et
    asıl tepki jürideki hülya avşar'a var.abuk subuk konuşmasına. özel hayatından dolayı reklamcı ali taran'ı jüriden çıkarmayı bilen kişi şehit haberlerine "ne var yani kürtlerden de ölen var bu işler karşılıklı" diyebilen ve çaptan düşünce kürt olduğu aklına gelen ve bir anda dikkat çekmek için kürt milliyetçisi kesilen hülya avşara tepki var.bu tepki devam etmelidir.bu kadar ucuz kahramanlara meydan bırakılmamalıdır.
    Cevapla
  • Özgür Ç. 12 yıl önce Şikayet Et
    yaa HÜLYA hanım :)))). asıl kızılan cins cins konuşan teröristleri savunan tepki gösterilen hülya Avşardır bu biline acun efendi besleme o .ti
    Cevapla
  • ahmet müderrisoğlu 12 yıl önce Şikayet Et
    savunmaya bak. önce çekilmiş olabilir niye yayınladınız onu soruyoruz acun efendii
    Cevapla
  • saban kacar 12 yıl önce Şikayet Et
    Bosver acun salla gitsin... Acun bey kardesim bence sen böyle seylere hic takilma,bu memlekette agzi olan konusuyor,Hayat tespihi gibi ya salla ya sabir cek,uyma leyleklere seni bilen bilir degmeyin acun kardesime delikanli adamdir nerde ne yapacagini iyi bilir..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR