Ayşen Gruda, sunucuyu fena azarladı

Beyaz Tv'de yayınlanan 'Uyan Türkiyem' programına telefonla katılan Ayşen Gruda, canlı yayında sinirlendiği sunucu Tahir Sarıkaya'yı fırçaladı. Sunucunun sözlerine dayanamayan Gruda, telefonu sunucunun suratına kapattı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.02.2013 14:07 GÜNCELLEME 07.02.2013 15:21 Televizyon
Ayşen Gruda, sunucuyu fena azarladı
Ayşen Gruda, sunucuyu fena azarladı

Sunucunun söze 'Aslında Ortada bir kötü niyet yok' diye başlamasına sinirlenen Gruda, sunucuya önce "cümleye çok yanlış sanki kötü niyet var da siz beni aklamaya çalışıyormuşsunuz gibi başladınız" diyerek çıkıştı.

Sunucunun soruyu tekrar yüksek sesle sormasına daha da sinirlenen Gruda, "Bir de bağırarak konuşmayın bakayım. Sizin televizyonda bağırarak konuşma modası var. O şey de öyle... Ozan Kütahyalı. O da bağırıyor durmadan. Yavaş yavaş. Sakin." dedi.

Gruda kendisinin 'PKK'lılar beni sever' şeklinde ifadesi olduğunu soran Sarıkaya'ya daha fazla dayanamayarak, "Önce okumayı ve düşünmeyi öğren oğlum. Hadi sana iyi sabahlar. Hadi sana  iyi sabahlar." diyerek telefonu kapattı.

YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • Hakan 11 yıl önce Şikayet Et
    acemi sunucu. acemi sunucu
    Cevapla
  • Mehmet Bodur 11 yıl önce Şikayet Et
    tamtamcılar insiyatif alacak değil ya.... onlar ancak "aaaaa" demeyi bilir. ayşen hanım bu toplumda herkesin sevdiği, tanıdığı bir sanatçıdır. tabi ki üzerine düşeni yapacak. şu noktadan sonra insan seçecek halim yok. onu baştan yapmalıydım ve türkiye'nin yarısını da bir yerlere atmalıydım...
    Cevapla
  • darbeleredurde 11 yıl önce Şikayet Et
    o halde vaay haline :). sen sormadan verdiğim cvp yeterli herhalde ? herkes fikir beyan edebilir lakin gruda insiyatif almak istiyor yani bu ikisi farklı şeyler.sahiii grudayı bugüne kadar herhangi bir toplumsal konuda insiyatif aldığını gördünmü ??
    Cevapla
  • Metin Yazar 11 yıl önce Şikayet Et
    türkiye'de kimler kimleri takdir ediyor. hainler işbirlikçileri, satılmışlar satanları, teslimiyetçiler teslim alanları... vatansızlar, milletsizler, bayraksızlar, ALLAHsızlar,dünya vatandaşları, teröristler, entel dantel sosyalist ve islamcı kökenli liboşlar, kürtçüler, ermeniciler, pontuscular,süryaniciler kolkola girmişler, türkiye'nin ve türk milletinin üzerinde hora tepiyorlar. neymiş efendim barış,kardeşlik,dostluk,demokrasi,insan hakları,özgürlük getireceklermiş. kürtçüsünden, liboşuna kadar şunların söylemlerine ve de tiplerine bir bakın: hiç birinde bir gram olsun sevimlilik var mı? ciddiyeti bozmamak için nur var mı diye hiç sormuyorum bile. her kap içindekini sızdırırmış,ne kadar da doğru!
    Cevapla
  • Metin Yazar 11 yıl önce Şikayet Et
    ihanetin meşrulaşması. hainlerin, işbirlikçilerin,liboşların, yandaşların, yanaşmaların, yatakçıların,teslimiyetçilerin,mezhebi ve meşrebi genişlerin en fazla yaşadığı ve en fazla takdire şayan oldukları ülke kesinlikle türkiye'dir. türkiye'den başka hiç bir ülkede bu kadar yüksek oranda hain, işbirlikçi, liboş,yandaş,yanaşma, yaltakçı,teslimiyetçi,mezhebi ve meşrebi geniş insan yoktur ve olamaz da,çünkü hiç bir ülkede ihanet bu kadar meşrulaşmamıştır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR