Tokat’ta 2 gündür kayıptı! Yaşlı amca bulunduğu yerden Mehmetçiğin sırtında kurtarıldı

Tokat'ta iki gündür kendisinden haber alınamayan yaşlı amca kahraman Mehmetçik'in çalışmaları sonucunda sağ olarak bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 29.09.2022 19:58 GÜNCELLEME 29.09.2022 19:58 ÜLKE'DE BUGÜN
Tokat’ta 2 gündür kayıptı! Yaşlı amca bulunduğu yerden Mehmetçiğin sırtında kurtarıldı
Tokat’ta 2 gündür kayıptı! Yaşlı amca bulunduğu yerden Mehmetçiğin sırtında kurtarıldı

Edinilen bilgiye göre, Reşadiye ilçesi Kapaklı köyünde yaşayan Bahattin Öztürk (81) "çıra kesmeye gidiyorum" diyerek evinden ayrıldı. Kendisinden haber alamayan yakınlarının ihbarı üzerine arama çalışması başlatıldı.

MEHMETÇİK SIRTINDA TAŞIDI

Yaklaşık 2 gündür devam eden arama çalışmalarında jandarma iz takip köpeği tarafından Öztürk, köye yaklaşık 3 kilometre uzakta bulundu. Bir ağacın dallarına arasına sıkışmış vaziyette bulunan yaşlı adam hastaneye sevki için ekipler yoğun çaba gösterdi. Arazinin engebeli olması nedeniyle Öztürk, Mehmetçik tarafından sırtta taşındı. Reşadiye Devlet Hastanesinde yapılan ilk tedavisinin ardından şahıs Niksar Devlet Hastanesine sevk edildi.

AİLESİ BÜYÜK SEVİN YAŞADI

Keramettin Öztürk, babasının evden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alamadıklarını söyledi. 2 gündür devam eden arama çalışmalarında babasının daha önceki yıllarda koyun otlattığı yerde bulunduğunu belirten Öztürk, kurtarma ekiplerine teşekkür etti. Ayten Önder'de babasın sağ salim bulanmasından dolayı çok mutlu olduklarını belirterek kurtarma ekiplerine teşekkür etti.

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR