Trabzon’da ehliyetsiz sürücü 7 yaşındaki Miraç’ı canından etti

Trabzon'da meydana gelen kazada, kurs dönüşü servisten inip yolun karşısına geçmek isteyen 7 yaşındaki Miraç Ömür, ehliyetsiz sürücünün çarpması sonucunda hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 08.10.2022 18:04 GÜNCELLEME 08.10.2022 18:04 ÜLKE'DE BUGÜN
Trabzon’da ehliyetsiz sürücü 7 yaşındaki Miraç’ı canından etti
Trabzon’da ehliyetsiz sürücü 7 yaşındaki Miraç’ı canından etti

Kaza, Ortahisar ilçesinin Karşıyaka mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İhsan Koz İlkokulu öğrencisi Miraç Ömür İnce (7), kurs dönüşü servisten inerek yolun karşısına geçmek istedi. Yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen 7 yaşındaki Miraç, 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü G.K. yönetimindeki otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ İLE SERVİS ŞOFÖRÜ GÖZALTINA ALINDI

Kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralanan 7 yaşındaki Miraç, yapılan ilk müdahalenin ardından KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesine sevk edildi. İlkokul öğrencisi Miraç burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

7 YAŞINDAKİ MİRAÇ KURTARILAMADI

Miraç Ömür İnce’nin cenazesi otopsi işlemleri için Trabzon Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, ehliyetsiz sürücü G.K. ve servis sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.
YORUMLAR 1
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    denetim yok denetim,semtim ikitelli-istanbul da bi sürü plakasız motorlu araç var.kimi arkasına kasa yaptırmış hurda çöp topluyor,kimi öteberi satıyor.plaka yok.plaka olmadığına göre ehliyette tabi.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR