Trabzon'da çöp sorununa ilginç çözüm! Büyük takım taraftarları kızabilir

Trabzon'da yaşayan bir vatandaş evinin önüne atılan çöpleri engellemek için ilginç bir çözüm buldu. Bulduğu çözüm, büyük takım taraftarlarını kızdırabilir.

ABONE OL
GİRİŞ 18.10.2024 14:29 GÜNCELLEME 18.10.2024 15:46 ÜLKE'DE BUGÜN
Trabzon'da çöp sorununa ilginç çözüm! Büyük takım taraftarları kızabilir
Trabzon'da çöp sorununa ilginç çözüm! Büyük takım taraftarları kızabilir

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Faroz Mahallesinde yaşayan 68 yaşındaki İsmail Özçilingir evinin önünde bulunan yere sürekli çöp atılmasının ardından yaşadığı duruma çözüm getirebilmek için farklı bir yönteme başvurdu.

Bina önüne astığı "Buraya çöp atan Galatasaraylı olsun” ve "Çöp atan Fenerli olsun” yazılı pankartları ile çöp sorununun ortadan kaldıran İsmail Özçilingir, pankartları yabancı kiracıların çöplerini atmasından ötürü astığını dile getirdi.

Özçilingir, "Buraya gelen yabancı kiracılar çöplerini devamlı buraya atıyorlardı. Burada evlerimiz var. Buraya atılan çöplerden dolayı uyku uyuyamıyorduk. Ondan dolayı aklıma böyle bir şey geldi. Trabzon halkı Fenerbahçe'yi sevmez, Galatasaray'ı sevmez. Zaten onların taraftarı da burada fazla yok." şeklinde konuştu.

"FENERBAHÇE, GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ İLE BİR SORUNUM YOK"

Trabzonsporlu olduğunu da dile getiren Özçilingir, "Ben Trabzonsporluyum. Mahalleli de gelinen bu durumdan memnun. Artık kimse buraya çöp atmıyor. Bu pankartlar ile birlikte çöp atma işi sona erdi. Benim Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile ilgili herhangi bir sorunum yok. Tamamen çöp sorununu çözmek için bu pankartları buraya astım." diye konuştu. 

"PANKARTI ASTIKTAN SONRA ÇÖPLERDEN TAMAMEN KURTULDUK"

Mahalle sakinlerinden Adnan Hacıöz ise "Benim hemen yan tarafta bir dükkanım var. Bu pankartların olduğu yer önceden mahalle sakinlerinin getirip çöplerini attığı bir yerdi. Burada çok pislik oluyordu. Bunun önü kesilemedi. Yan komşumuz İsmail ağabey astı bu pankartları. Bu çöplerden dolayı dükkanın önünde oturamıyorduk. Bu pankartlar asıldıktan sonra buradaki çöplerden, kokudan, pislikten tamamen kurtulduk." ifadelerini kullandı.

 

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 4
  • Ceviz Ağacı 1 saat önce Şikayet Et
    Trabzonlu futbola göre tavır alabilir. Çok zekice.
    Cevapla
  • Ceviz Ağacı 1 saat önce Şikayet Et
    Pratik çözüm.
    Cevapla
  • ümit*korku 2 saat önce Şikayet Et
    normal bir durum değil
    Cevapla
  • Misafir 4 saat önce Şikayet Et
    Şimdi sen çöpü bordo mavi yazdınya Trobzonspor çöpmü oluyor.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR