Cardozo'nun hedefinde Fenerbahçe var!

Trabzonspor'un yıldızı Oscar Cardozo, İstanbul'un 'üç büyüklerine' karşı devam eden gol şanssızlığını Fenerbahçe karşısında yıkmak istiyor.

ABONE OL
GİRİŞ 23.04.2016 13:33 GÜNCELLEME 23.04.2016 13:33 Trabzonspor
Cardozo'nun hedefinde Fenerbahçe var!
Cardozo'nun hedefinde Fenerbahçe var!

Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Trabzonspor'da Paraguaylı yıldız Oscar Cardozo, 3 büyüklere karşı gol orucunu bozmayı hedefliyor.

Bordo-mavili takıma geldiği günden beri Karadeniz ekibinin gol yollarında yaşadığı sıkıntıya çözüm olamayan Cardozo, zaman zaman yaşadığı sakatlıklar nedeniyle takımdan uzak kaldı.

Bordo-mavili takımın en çok tartışılan bölgesinde görev alan oyuncu, Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor formasıyla İstanbul'un '3 büyükleri' Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile yaptığı maçlarda gol atmayı başaramadı.

YORUMLAR 3
  • kamiloğlu 8 yıl önce Şikayet Et
    evet maç 89. dakikada yarıda kalmasaydı belki gol atabilir di :)))
    Cevapla
  • adam ol 8 yıl önce Şikayet Et
    rezil trabzon
    Cevapla
  • mmed 8 yıl önce Şikayet Et
    Sen fenere gol attı diye cardoza yı alırsın haa, bu mantıkla yapılan transfer böyle sonuçlanır. 4 ü yer oturursun. suçu Trabzonlu yöneticiler kendinde aramalı. Fetö nün ürettiği kin üzerinden taraftarı azdırırsan keskin sirke küpüne zarar verir, azıcık iyi oynayan onur , erkan vardı bitirdiniz bu gençleri. Volkan Şen e yapılanları kimse unutmadı.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR